• Posao u Zrenjaninu nudi više poslodavaca, ova radna mesta su upražnjena

    U ovom trenutku više poslodavaca nudi posao u Zrenjaninu. U nastavku pročitajte koja radna mesta su upražnjena.   GLM-RS DOO Zrenjanin zapošljava deset radnika za rad na mašini za obradu metala. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 315 00 12.   „Plastic recycling tehnology HS“ Zrenjanin traži šest pomoćnih radnika za rad u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posao u Zrenjaninu nudi više poslodavaca, ova radna mesta su upražnjena

    U ovom trenutku više poslodavaca nudi posao u Zrenjaninu. U nastavku pročitajte koja radna mesta su upražnjena.

     

    GLM-RS DOO Zrenjanin zapošljava deset radnika za rad na mašini za obradu metala. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 315 00 12.

     

    „Plastic recycling tehnology HS“ Zrenjanin traži šest pomoćnih radnika za rad u proizvodnji. Posao je na određeno vreme.

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika istorije sa odeljenjskim starešinstvom. Posao je na određeno vreme, sa 30 posto radnog vremena.

     

    Pročitajte još: Poljoprivredno gazdinstvo Sarvak zapošljava radnike u proizvodnji

     

    Poslodavac „Cleantek“ DOO Zrenjanin zapošljava knjigovođu, sa tri godine radnog iskustva. Traži se i napredno znanje nemačkog i engleskog jezika. Probni rad je šest meseci, a zaposlenje je na neodređeno vreme.

     

    DOO „Trenč“ Zrenjanin zapošljava dva radnika za zidarske i tesarske poslove. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 641 83 62.

     

    „Celux“ Zrenjanin traži vozača kombija sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Rad je terenski, a posao je na određeno vreme. Isti poslodavac traži i radnika na mašini za proizvodnju toalet papira. Više informacija na telefon 063 504 342.

     

    Trgovinska radnja „Metali 023“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem prodavca/magacionera. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 19. jula.  Kontakt telefon je 063 512 212.

     

    „Zlatni klas senior“ Zrenjanin zapošljava dva prodavca na određeno vreme. Kontakt telefon je 065 466 49 93. Posao je na određeno vreme.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija