Ekonomija

Posao u Zrenjaninu nude tri poslodavca, jedan je obezbedio i službeni auto

posao u zrenjaninu

Posao u Zrenjaninu, pored ostalih, nude i ova tri poslodavca, a jedan od njih je budućim radnicima obezbedio i službeni automobil.

 

SZ „Monta MTB“ Elemir zapošljava knjigovođu sa 4. stepenom obrazovanja i radnim iskustvom od najmanje tri godine. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na e-mail doo.monta@gmail.com ili telefonom pozivanjem broja 063/110-9680.

 

„Institut znanja“ DOO Zrenjanin traži predavača nemačkog jezika, sa fakultetskom diplomom. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na Zrenjaninu, a rad je na određeno vreme. Prijave slati na e-mail adresu zrenjanin@akademijaoxford.com

 

Poslodavac „Bometal“ DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem dvoje komercijalista na terenu. U pitanju je terenski rad, radnim danima od 8 do 16 časova. Od kandidata se traži 4. stepen obrazovanja i najmanje tri meseca radnog iskustva, kao i položen vozački ispit i poznavanje terena. Za odabrane kandidate biće obezbeđen automobil, laptop i telefon, kao i podrška back-office. Mesto rada su Pančevo, Beograd, Novi Sad i Zrenjanin, a predviđen je i probni rad.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM