Ekonomija Vesti Zrenjanin

Posao u Opštoj bolnici, jednoj banci i u nekoliko preduzeća

restoran babatovo oglas za posao

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nove oglase za posao.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, jednog višeg radiološkog tehničara u dijagnostici. Uz molbu za prijem kandidati treba da prilože CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu). Potrebno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti. Bolnici je potreban i pomoćni radnik, ali na određeno vreme.

 

Poslodavcu „Prva linija“ DOO Zrenjanin potrebni radnici, i to 10 pomoćnika izrađivača gornjih delova obuće, 10 štoperki i pet krojača. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 106 07 96.

 

Opportunity banka AD Novi Sad zapošljava pet agenata prodaje na terenu. Mesto rada je Zrenjanin, a radni odnos je na određeno vreme. Rad je terenski, a potrebno je posedovanje vozačke dozvole B kategorije.

 

DOO „VIS Evropa“ traži elektoinstalatera za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 779 07 05.

 

SFS „Višnja“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem muško – ženskog frizera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 175 92 03.

 

Samostalna automehaničarska radnja Branko Vlajkov PR Zrenjanin zapošljava automehaničara na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 511 228.

 

„Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži knjigovođu, za rad na određeno vreme. Poželjno je radno iskustvo, a oglas je otvoren do 31. marta. Ista firma traži i šefa maloprodaje, na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 548 759.

 

Poslodavac „Vrška-press“ DOO Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje asistenta menadžera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. marta.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz