Ekonomija Vesti Zrenjanin

Posao u bolnici: Objavljeno više konkursa za popunjavanje radnih mesta

posao zdravstvene ustanove

Ukoliko želite posao u bolnici i ispunjavate propisane uslove, sada je vreme da konkurišete.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina, naime, raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, laboratorijskog tehničara u dijagnostici. Kandidati moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – smer laboratorijski tehničar i položen stručni ispit.

 

Raspisan je i oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, dve ginekološko-akušerske sestre/babice u porodilištu. Kandidati moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – smer ginekološko akušerska sestra-tehničar i položen stručni ispit.

 

Bolnici je, na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, potrebna i medicinska sestra/tehničar u onkologiji, hemioterapiji i brahiterapiji. Kandidati moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit.

 

PROČITAJTE JOŠ: Opšta bolnica rapisala nove konkurse, poslovi su na neodređeno vreme

 

Otvoreno je i radno mesto za ginekološko-akušersku sestru/babicu u porodilištu. Kandidati moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu–smer ginekološko akušerska sestra–tehničar i položen stručni ispit.

 

Zainteresovani kandidati za posao u bolnici, za sva radna mesta, moraju da, uz molbu, prilože CV, overene fotokopije diplome, uverenja o položenom stručnom ispitu, licence izdate od nadležnog organa (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili Rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu).Potrebno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Koji su poslovi trenutno u ponudi možete redovno da pratite u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM