• Posao na neodređeno vreme, radno iskustvo nebitno

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Poslodavac „Goal“ doo Zrenjanin traži jednog zavarivača, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme, dok je radno iskustvo nebitno. Probni rad je mesec dana, a obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana. Konkurs je otvoren do […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posao na neodređeno vreme, radno iskustvo nebitno

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Poslodavac „Goal“ doo Zrenjanin traži jednog zavarivača, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme, dok je radno iskustvo nebitno. Probni rad je mesec dana, a obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana. Konkurs je otvoren do 9. avgusta.

     

    Zrenjaninska firma „Premi trade“ traži tehničkog sekretara na neodređeno vreme. Radno iskustvo je nebitno, mada je potrebno da kandidat ima šesti ili sedmi stepen stručne spreme, odnosno da je ekonomista ili diplomirani ekonomista. Konkurs je otvoren do 16. avgusta.

     

    Samostalna trgovinska radnja „Munja – mix“ raspisala je oglas za zapošljavanje vozača drumskog vozila, na neodređeno vreme, a radno iskustvo nebitno. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Konkurs je otvoren do 2. avgusta.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]