• PORTAL KOJI POVEZUJE PREDUZETNIKE I PRIVREDNIKE

    ZRENJANIN – Ogranak Unije poslodavaca Srbije u Zrenjaninu sprovodi ozbiljan projekat pod nazivom „Virtuelni inkubator“, uz podršku Razvojne agencije Srbije. Ideja je da se kreira portal, koji će omogućiti bolju komunikaciju između preduzetnika i privrednika u ovom regionu, ali i omogućiti korišćenje e-servisa za razvoj biznisa.     – Želimo da na jednom mestu obezbedimo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PORTAL KOJI POVEZUJE PREDUZETNIKE I PRIVREDNIKE

    ZRENJANIN – Ogranak Unije poslodavaca Srbije u Zrenjaninu sprovodi ozbiljan projekat pod nazivom „Virtuelni inkubator“, uz podršku Razvojne agencije Srbije. Ideja je da se kreira portal, koji će omogućiti bolju komunikaciju između preduzetnika i privrednika u ovom regionu, ali i omogućiti korišćenje e-servisa za razvoj biznisa.

     

    inkubator portal
    Goran Nešić i Izabela Kiš

     

    – Želimo da na jednom mestu obezbedimo sve važne informacije iz domena poslovanja, ali i prava, finansija i drugih bitnih oblasti, sve ono što je interesantno poslovnim ljudima u ovom regionu – kaže menadžerka projekta Izabela Kiš.

     

    Ona najavljuje da će na portalu biti ustrojena poslovna medijateka, da će se organizovati vebinari, seminari, edukacije…

     

    – Sve što je bitno za modernog preduzetnika, a uz uštedu vremena i novca, biće na raspolaganju na našem portalu. Biće i dodatnih aktivnosti, formiranje Kluba poslovnih žena, a sve radi poboljšanja poslovnih komunikacija. Biće tu i model „Kancelarija na dan“, što će našim članovima omogućiti korišćenje prostorija za sastanke, promocije i slične aktivnosti. Cilj je da svojim članovima pošaljemo poruku da im Unija poslodavaca sa svim svojim resursima stoji na raspolaganju, kako bi poslovali uspešnije i kvalitetnije – napominje Izabela Kiš.

     

    A čelnik Unije poslodavaca u Zrenjaninu Goran Nešić dodaje da su ciljevi ovog projekta povezivanje i razmena informacija.

     

    – Mi nismo velika sredina, ali kao privrednici i poslodavci nismo dovoljno povezani. Portal je namenjen i predstavljanju naših članova i njihovog poslovanja, uz mogućnost da se podaci uvek ažuriraju i aktuelizuju. Suština je da međusobno više sarađujemo, da se pokrenemo, da uz portal koji osnivamo budemo aktuelni, povezani i na dobar način predstavljeni – naglasio je Nešić.

     

    U okviru projekta planirano je i formiranje baze lokacija, odnosno liste raspoloživih poslovnih prostora u regionu, kao i rubrike „Poslovni anđeo“ u kojoj će biti odgovori na najčešće postavljana biznis pitanja. Portal „Virtuelni inkubator“ biće u funkciji od novembra ove godine.

     

    U srednjobanatskom regionu, inače, ima 1.464 mikro preduzeća, 1.629 društava sa ograničenom odgovornošću i 5.503 preduzetnika. U Uniji poslodavaca trenutno je 130 članova, što je mnogo više u odnosu na 2014. godinu, kada ih je bilo samo 28.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]