• PONUDA POSLOVA IZ NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE

    ZRENJANIN –„Kleffmann“ doo Beograd traži 10 terenskih anketara, a u pitanju su privremeno-povremeni poslovi. Prijave na konkurs su do 31. maja.     Dom zdravlja Sečanj već duže vreme traži dva diplomirana farmaceuta, na određeno vreme. Uz diplomu fakulteta od kandidata se traži i osnovna informatička obuka i licenca za farmaceuta.   Dom zdravlja „Dr […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PONUDA POSLOVA IZ NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE

    ZRENJANIN –„Kleffmann“ doo Beograd traži 10 terenskih anketara, a u pitanju su privremeno-povremeni poslovi. Prijave na konkurs su do 31. maja.

     

    posao
    Foto: Dušan Bartolović

     

    Dom zdravlja Sečanj već duže vreme traži dva diplomirana farmaceuta, na određeno vreme. Uz diplomu fakulteta od kandidata se traži i osnovna informatička obuka i licenca za farmaceuta.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ objavio je oglas za prijem u radni odnos šefa odeljenja opštih, pravnih i kadrovskih poslova. Posao je na neodređeno vreme a kandidati  sa diplomom pravnog fakulteta i tri godine radnog iskustva. Konkurs je otvoren do 1. juna.

     

    U Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisan je oglas za prijem u radni odnos poslovnog sekretara. Oglas je otvoren do 2. juna.

     

    ŽGP GP „Beograd“ doo traži dva bravara varioca, a mesto rada je Novi Sad, Niš, Šabac i Kučevo. Obezbeđeni su smeštaj, ishrana i prevoz. Posao je na određeno vreme do tri meseca. Ista firma, takođe na određeno vreme, traži i inženjera u operativi  i dva armirača.

     

    Firma „Tehnomering montaža“ doo iz Beograda oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet bravara-montera (cevara), kao i tri zavarivača. Posao je na određeno vreme od tri meseca.

     

    SR „DMS testenine“ iz Zrenjanina zapošljava radnika u proizvodnji testenine, na neodređeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana.

     

    „Marijano MMS Export- import“ DOO iz Titela, traži jednu konobaricu, za rad u Titelu. Posao je na određeno vreme, uz obezbeđen smeštaj.

     

    Poslodavac „Grid“ iz Zrenjanina traži pet montera suve građe (gipsara). Posao je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin a oglas je otvoren do 5. juna.

     

    „Miltrade gropup 023“ DOO iz Zrenjanina traži jednog komercijalistu i jednog vozača.

     

    Poslodavac Apoteka Zrenjanin zapošljava jednog farmaceutskog tehničara a oglas je otvoren do 8. juna. Ova ustanova oglasila je i odluku o potrebi zasnivanja radnog odnosa na određeno vreme, za saradnika opštih poslova. Oglas je otvoren do 3. juna.

     

    Narodno pozorište „Toša Jovanović“ Zrenjanin raspisalo je javni konkurs za imenovanje direktora ove ustanove kulture. Uslovi koje kandidat treba da ispunjava su visoka školska sprema i najmanje pet godina iskustva u struci. Direktor se imenuje na četiri godine. Konkurs je otvoren do 31. maja.

     

    Firma „Staklo 023“ traži dva fizička radnika. Posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija