• PONUDA DVORIŠNIH I ULIČNIH STANOVA U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ ove nedelje vašoj pažnji preporučuje dvorišne i ulične stanove, odnosno pokušava da vam pomogne u razmišljanju – kupiti ovakve stanove u gradu ili kupiti kuću na selu.. Da li kupiti dvorišni stan u gradu ili kuću na selu? Dilema je na mestu. Otprilike […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PONUDA DVORIŠNIH I ULIČNIH STANOVA U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ ove nedelje vašoj pažnji preporučuje dvorišne i ulične stanove, odnosno pokušava da vam pomogne u razmišljanju – kupiti ovakve stanove u gradu ili kupiti kuću na selu..

    Da li kupiti dvorišni stan u gradu ili kuću na selu? Dilema je na mestu. Otprilike su im cene iste, ali šta su prednosti, odnosno nedostaci jednih i drugih.

    Cena dvorišnog ili uličnog stana u gradu je od 8.000, pa sve do 20.000 evra, u zavisnosti gde se nalazi, u kakvom je stanju, koliko ima kvadrata…

    Cena je dobra. Ali…

    Kada kupujete ulični ili dvorišni stan morate da uzmete u obzir da ste suvlasnici na dvorištu, da ga delite sa ostalim vlasnicima, što nije slučaj sa kućom na selu, gde ste vlasnik celog imanja.

    Cena kuće na selu je od 3.000 evra u manjim selima (Taraš, Jankov Most, Torda, Međa… ) pa naviše u onim većim.

    U Melencima, selu sa oko 8.000 stanovnika, koje je poznato po Banji Rusandi, sasvim pristojna kuća može da se kupi za 10.000 evra.

    Grad ima svoje prednosti, a selo svoje. Najbolje je zato, ako ste u dilemi, da odgovore potražite na pravom mestu, u agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 i 064 175 69 84.

    Više informacija na gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija