• PONOVO OGLAŠENA PRODAJA OBJEKTA U GUNDULIĆEVOJ

    ZRENJANIN – Objekat u kojem se nekada nalazila uprava Trgovinskog preduzeća „Banat“, u Gundulićevoj ulici, ponovo je oglašen za prodaju. Kako portal zrenjaninski.com saznaje, objekat je u vlasništvu jedne od firmi u sastavu kompanije „Matijević“ i prodaje se iz „nekih internih razloga“. U pitanju je plac od 7.628 kvadrata na kojem postoji 8 izgrađenih objekata […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PONOVO OGLAŠENA PRODAJA OBJEKTA U GUNDULIĆEVOJ

    ZRENJANIN – Objekat u kojem se nekada nalazila uprava Trgovinskog preduzeća „Banat“, u Gundulićevoj ulici, ponovo je oglašen za prodaju.

    Kako portal zrenjaninski.com saznaje, objekat je u vlasništvu jedne od firmi u sastavu kompanije „Matijević“ i prodaje se iz „nekih internih razloga“.

    U pitanju je plac od 7.628 kvadrata na kojem postoji 8 izgrađenih objekata niske spratnosti. Prema urbanističkom planu, na ovom mestu može se zidati isključivo poslovni objekat – prizemlje plus jedan sprat, i ukoliko bi se budući investitor držao ovih već izgrađenih objekata, odnosno njegovih gabarita, ne bi bilo potrebno pribavljati nove dozvole i plaćati komunalije.

    Kako su nam rekli nadležni za prodaju, lokacija je idealna za šoping mol, pogotovo što je prema planu 30 odsto prostora obavezan parking.

    Cena po dogovoru, tako kažu ovlašćeni.

    – Nezahvalno je formirati cenu unapred, ali već ima zainteresovanih investitora – rečeno je portalu zrenjaninski.com.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija