• PONOVNA PRODAJA DELA VOJNOG KOMPLEKSA

    ZRENJANIN – Vojska Srbije oglasila je ponovnu prodaju dela vojnog kompleksa u Zrenjaninu. Na prodaju je ponuđeno nekoliko parcela ukupne površine 1,3 hektara po početnoj ceni od blizu 45.000 evra.     Ovo je drugi pokušaj prodaje dela vojnog kompleksa. Po istoj ceni nekretnina je nuđena i novembru prošle godine, ali zainteresovanih nije bilo.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PONOVNA PRODAJA DELA VOJNOG KOMPLEKSA

    ZRENJANIN – Vojska Srbije oglasila je ponovnu prodaju dela vojnog kompleksa u Zrenjaninu. Na prodaju je ponuđeno nekoliko parcela ukupne površine 1,3 hektara po početnoj ceni od blizu 45.000 evra.

     

     

    Ovo je drugi pokušaj prodaje dela vojnog kompleksa. Po istoj ceni nekretnina je nuđena i novembru prošle godine, ali zainteresovanih nije bilo.

     

    Reč je o imovini za koju Vojska Srbije nema interesa. U Zrenjaninu se na prodaju nudilo i skladište u blizini Motela Šumica, vojska ima u posedu i staru kasarnu kod Gradnuličkog groblja, kao i Dom vojske u ulici Narodne omladine. Za ovaj nekad reprezentativni objekat, zainteresovana je i Regionalna privredna komora, koja tvrdi da objekat pripada njoj, s obzirom na to da se pre rata tu nalazio Zanatlijski dom, čiji je komora naslednik.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija