• Poljoprivredne, građevinske i ugostiteljske firme traže radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Samostalna radnja za građevinske radove „M&N Gradis“ iz Ečke traži dva molera – fasadera, kao i dva tesara – zidara. Radno iskustvo je poželjno, u pitanju je terenski rad, a posao je na neodređeno vreme. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poljoprivredne, građevinske i ugostiteljske firme traže radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Samostalna radnja za građevinske radove „M&N Gradis“ iz Ečke traži dva molera – fasadera, kao i dva tesara – zidara. Radno iskustvo je poželjno, u pitanju je terenski rad, a posao je na neodređeno vreme. Konkurs je otvoren do popune radnih mesta, a broj telefona poslodavca je 064 164 64 17.

     

    Ugostiteljska radnja „Pin Bet“ iz Zrenjanina raspisala je konkurs za kelnera, i to na neodređeno vreme. Radno iskustvo je poželjno, ali nije obavezno, a konkurs je otvoren do 8. novembra. Kontakt telefon je 062 180 63 27.

     

    Preduzeće „Agro – dukat“ iz Zrenjanina traži po jednog prodavca u maloprodaji sredstava u poljoprivredi, šefa silosa, manipulanta u silosu i magacionera. U svim slučajevima posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 5. novembra, a više informacija zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 023 548 759.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]