Ekonomija

Poljoprivredne, građevinske i ugostiteljske firme traže radnike

posao oglasi

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Samostalna radnja za građevinske radove „M&N Gradis“ iz Ečke traži dva molera – fasadera, kao i dva tesara – zidara. Radno iskustvo je poželjno, u pitanju je terenski rad, a posao je na neodređeno vreme. Konkurs je otvoren do popune radnih mesta, a broj telefona poslodavca je 064 164 64 17.

 

Ugostiteljska radnja „Pin Bet“ iz Zrenjanina raspisala je konkurs za kelnera, i to na neodređeno vreme. Radno iskustvo je poželjno, ali nije obavezno, a konkurs je otvoren do 8. novembra. Kontakt telefon je 062 180 63 27.

 

Preduzeće „Agro – dukat“ iz Zrenjanina traži po jednog prodavca u maloprodaji sredstava u poljoprivredi, šefa silosa, manipulanta u silosu i magacionera. U svim slučajevima posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 5. novembra, a više informacija zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 023 548 759.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM