Ekonomija YSLAJDER

POJEDINE ŠKOLE, KOMPANIJA SBB I DRUGE FIRME TRAŽE RADNIKE

posao

ZRENJANIN – I ove subote informativni portal zrenjaninski.com objavljuje oglase sa table zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

“Energo consulting” iz Novog Sada traži šest radnika za ručno motanje u mašinskoj obradi. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Posao je okvalifikovan kao radno mesto sa povećanim rizikom, a oglas je otvoren do 22. decembra.

Firma “Dast inox” oglasila je zapošljavanje dva NK radnika, na fizičkim poslovima u Zrenjaninu. Oglas je otoren do 21. decembra.

Medicinska škola u Zrenjaninu raspisala je oglas za profesora engleskog jezika na određeno vreme sa 89 posto radnog vremena, a konkurs je otvoren do 21. decembra.

Osnovna škola “Svetozar Marković Toza” iz Elemira raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika fizike, sa 90 posto radnog vremena u Elemiru i Tarašu, i nastavnika razredne nastave u Tarašu. Konkurs je otvoren do 21. decembra.

Osnovna škola u Banatskom Despotovcu oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika engleskog jezika, sa 64 posto radnog vremena, a oglas se zaključuje 20. decembra.

Do 31. decembra otvoreni su oglasi u Domu zdravlja Srpska Crnja za prijem u radni odnos dva diplomirana farmaceuta. Jedno radno mesto je za diplomiranog biohemičara na određeno vreme, gde radno iskustvo nije bitno, ali se traži položen državni ispit. Drugo radno mesto je u apoteci, takođe na određeno i opet radno iskustvo nije uslov, ali državni ispit jeste.

A beogradska firma “SBB” D.O.O. oglasila je potrebu za devet prodavaca – promotera. Mesto rada je Zrenjanin, a poslovi su iz kategorije privremeni – povremeni.

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM