• POJEDINE ŠKOLE, KOMPANIJA SBB I DRUGE FIRME TRAŽE RADNIKE

    ZRENJANIN – I ove subote informativni portal zrenjaninski.com objavljuje oglase sa table zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. „Energo consulting“ iz Novog Sada traži šest radnika za ručno motanje u mašinskoj obradi. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Posao je okvalifikovan kao radno mesto sa povećanim rizikom, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POJEDINE ŠKOLE, KOMPANIJA SBB I DRUGE FIRME TRAŽE RADNIKE

    ZRENJANIN – I ove subote informativni portal zrenjaninski.com objavljuje oglase sa table zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

    „Energo consulting“ iz Novog Sada traži šest radnika za ručno motanje u mašinskoj obradi. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Posao je okvalifikovan kao radno mesto sa povećanim rizikom, a oglas je otvoren do 22. decembra.

    Firma „Dast inox“ oglasila je zapošljavanje dva NK radnika, na fizičkim poslovima u Zrenjaninu. Oglas je otoren do 21. decembra.

    Medicinska škola u Zrenjaninu raspisala je oglas za profesora engleskog jezika na određeno vreme sa 89 posto radnog vremena, a konkurs je otvoren do 21. decembra.

    Osnovna škola „Svetozar Marković Toza“ iz Elemira raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika fizike, sa 90 posto radnog vremena u Elemiru i Tarašu, i nastavnika razredne nastave u Tarašu. Konkurs je otvoren do 21. decembra.

    Osnovna škola u Banatskom Despotovcu oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavnika engleskog jezika, sa 64 posto radnog vremena, a oglas se zaključuje 20. decembra.

    Do 31. decembra otvoreni su oglasi u Domu zdravlja Srpska Crnja za prijem u radni odnos dva diplomirana farmaceuta. Jedno radno mesto je za diplomiranog biohemičara na određeno vreme, gde radno iskustvo nije bitno, ali se traži položen državni ispit. Drugo radno mesto je u apoteci, takođe na određeno i opet radno iskustvo nije uslov, ali državni ispit jeste.

    A beogradska firma „SBB“ D.O.O. oglasila je potrebu za devet prodavaca – promotera. Mesto rada je Zrenjanin, a poslovi su iz kategorije privremeni – povremeni.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije YSLAJDER

    BROJNE POZNATE LIČNOSTI IMALE SU PSE I MAČKE

    Želite kućnog ljubimca? Da li da to bude pas ili da bude mačka? Možda će vam u konačnoj odluci pomoći izreka koju je neko davno smislio. Ona otprilike glasi – da pse imaju vojnici a […]

    KRAJINA OSVOJILA KUP FUDBALSKOG SAVEZA GRADA (FOTO)

    FK Rusanda (Melenci) – FK Krajina (Krajišnik) 2:0   Fudbaleri melenačke Rusande ipak nisu uspeli da naprave prvorazredno iznenađenje i da stignu zaostatak od tri gola prednosti, jer su […]

    POČINJE UPIS ĐAKA PRVAKA U OSNOVNE ŠKOLE

    NOVI SAD – Upis budućih prvaka u osnovne škole počinje u ponedeljak, 2. aprila, i traje do 31. maja. Učenici koji se ne upišu do 31. maja, moći će to da urade do početka školske […]