Ekonomija YTOP

POJEDINE ŠKOLE I FIRME RASPISALE KONKURSE ZA POSAO

ZRENJANIN – Ove nedelje oglase za poslove u prosveti, na određeno vreme, objavile su dve škole, dok se u jednoj traži radnik na neodređeno, ali na održavanju objekta.

skola-nastavnik-profesor
Škole traže nastavnike na određeno vreme

Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin oglasila je potrebu za nastavnikom biologije za nastavu na srpskom jeziku na određeno, na zameni. Oglas je otvoren od 26. oktobra.

Ista škola traži i nastavnika biologije na mađarskom jeziku, na određeno, nastavnika fizičkog vaspitanja, za izvođenje nastave na mađarskom, na određeno vreme, ali i nastavnika fizičkog vaspitanja za izabrani sport, za nastavu na mađarskom, na određeno. Oglašena je i potreba za nastavnikom fizike na mađarskom, na zameni, nastavnikom tehničkog i informatičkog obrazovanja na mađarskom jeziku, na određeno vreme, zatim nastavnikom muzičke kulture na mađarskom jeziku, na određeno do 31. decembra.

U toj školi posla na određeno vreme biće i za nastavnika za izvođenje nastave iz izbornog predmeta Domaćinstvo, takođe na mađarskom, kao i u slučaju nastavnika iz izbornog predmeta Hor i orkestar, gde je u pitanju angažovanje na određeno do 31. avgusta 2017.

U Osnovnoj školi „Mladost“ Tomaševac traži se vaspitač u pripremnom predškolskom odeljenju, na određeno – zamena, sa punim radnim vremenom. Oglas je otvoren do 26. oktobra.

Dan duže, do 27. oktobra, otvoren je oglas u Ekonomsko trgovinskoj školi „Jovan Trajković“, gde se traži radnik na održavanju objekta. Posao je na neodređeno vreme.

A firma DOO „Carnelian“ iz Bačkog Jarka traži četiri radnika za građevinske radove na telefonskim mrežama. U obzir dolaze i lica bez zanimanja i stručne spreme i bez radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin a radni odnos je na određeno vreme. Oglas je otvoren do popune radnih mesta.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.