Ekonomija

POGLEDAJTE NAJNOVIJE OGLASE ZA POSAO, MOŽDA JE NEKI ŠANSA ZA VAS

ZRENJANIN – Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje, filijale u Zrenjaninu.

Poslodavac „Tehnicom“ traži tri bravara montera, na neodređeno vreme.

Zrenjaninska „Ramada“ zapošljava na određeno vreme jednog vozača, a uslov je vozačka dozvola C kategorije. Ista firma traži i jednog vozača sa B kategorijom.

Vozača, i to sa C kategorijom, traži i firma „Gas – komerc“, za poslove prevoza, utovara i istovara robe. Posao je na određeno vreme.

I zrenjaninska „Agrounija“ traži dva vozača sa C kategorijom, a posao je na određeno vreme.

„Compressor & engine services“ traži diplomiranog inženjera elektrotehnike, a posao je na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno.

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ zapošljava na određeno vreme jednu medicinsku sestru na hiruškom i jednu medicinsku sestru na internističkom odeljenju. Oglas je otvoren do 28. marta.

Poslodavac „Helena graf“ zapošljava jednog komercijalistu, zatim vozača teretnog vozila sa C kategorijom i dva pomoćna radnika u proizvodnji.

„LPDM Metalurg“ iz Elemira zapošljava jednog kvalifikovanog strugara i jednog kvalifikovanog glodača. Posao je na određeno vreme.

„Miltrade group“ DOO traži jednog vozača sa C i E kategorijom i jednog komercijalistu, a posao je na određeno vreme.

Poslodavac „Ophelo GmbH“ iz Nemačke, na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje, istakao je oglas za zapošljavanje 20 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica. Kandidati moraju znati nemački jezik na B2 nivou i imati položen stručni ispit za medicinske radnike, kao i radno iskustvo u struci. Konkurs je otvoren do 1. aprila.

Poslodavac „Steel weld“ doo Subotica oglasio je potrebu za zapošljavanjem četiri brodomontera, a mesto rada je Subotica.

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM