• POGLEDAJTE NAJNOVIJE OGLASE ZA POSAO, MOŽDA JE NEKI ŠANSA ZA VAS

    ZRENJANIN – Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje, filijale u Zrenjaninu. Poslodavac „Tehnicom“ traži tri bravara montera, na neodređeno vreme. Zrenjaninska „Ramada“ zapošljava na određeno vreme jednog vozača, a uslov je vozačka dozvola C kategorije. Ista firma traži i jednog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POGLEDAJTE NAJNOVIJE OGLASE ZA POSAO, MOŽDA JE NEKI ŠANSA ZA VAS

    ZRENJANIN – Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje, filijale u Zrenjaninu.

    Poslodavac „Tehnicom“ traži tri bravara montera, na neodređeno vreme.

    Zrenjaninska „Ramada“ zapošljava na određeno vreme jednog vozača, a uslov je vozačka dozvola C kategorije. Ista firma traži i jednog vozača sa B kategorijom.

    Vozača, i to sa C kategorijom, traži i firma „Gas – komerc“, za poslove prevoza, utovara i istovara robe. Posao je na određeno vreme.

    I zrenjaninska „Agrounija“ traži dva vozača sa C kategorijom, a posao je na određeno vreme.

    „Compressor & engine services“ traži diplomiranog inženjera elektrotehnike, a posao je na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno.

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ zapošljava na određeno vreme jednu medicinsku sestru na hiruškom i jednu medicinsku sestru na internističkom odeljenju. Oglas je otvoren do 28. marta.

    Poslodavac „Helena graf“ zapošljava jednog komercijalistu, zatim vozača teretnog vozila sa C kategorijom i dva pomoćna radnika u proizvodnji.

    „LPDM Metalurg“ iz Elemira zapošljava jednog kvalifikovanog strugara i jednog kvalifikovanog glodača. Posao je na određeno vreme.

    „Miltrade group“ DOO traži jednog vozača sa C i E kategorijom i jednog komercijalistu, a posao je na određeno vreme.

    Poslodavac „Ophelo GmbH“ iz Nemačke, na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje, istakao je oglas za zapošljavanje 20 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica. Kandidati moraju znati nemački jezik na B2 nivou i imati položen stručni ispit za medicinske radnike, kao i radno iskustvo u struci. Konkurs je otvoren do 1. aprila.

    Poslodavac „Steel weld“ doo Subotica oglasio je potrebu za zapošljavanjem četiri brodomontera, a mesto rada je Subotica.

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija