Ekonomija YSLAJDER

POČELA IZGRADNJA JOŠ JEDNOG STAMBENO – POSLOVNOG OBJEKTA

gradnja

ZRENJANIN – Preduzeće “Bio-elektrik” počelo je pre nekoliko dana izgradnju još jednog stambeno – poslovnog objekta, koji će se nalaziti u ulici Koče Kolarova 20, u blizini centra grada.

 

 

– Građevinsku dozvolu sam dobio 30. marta i odmah nakon toga počeli su radovi na raščišćavanju terena. Gradiće se dve lamele sa ukupno 32 stana različite kvadrature. U prvoj lameli je 20 manjih, dvosobnih stanova, a u drugoj 12 trosobnih. Stanovi imaju sopstvene toplotne pumpe, podno grejanje i hlađenje. Što se tiče poslovnog dela, u većem će biti smeštena banka, a manji je predviđen za kancelarije moje firme – kaže direktor “Bio-elektrika” Dragan Božjak.

 

Svi stanovi imaće parking unutar objekta, a svakom stanu pripadaju dva parking mesta, što je uračunato u cenu.

 

– Dokupio sam još jedan plac od 700 kvadrata, tako da je planirano i formiranje parka od 440 kvadratnih metara. Na 120 kvadrata biće postavljeno dečje igralište – otkriva Božjak.

 

 

Na ovom objektu radi ista ekipa kao i na prethodnom koje je gradio “Bio-elektrik” – projektant je Mila Pećanac, nadzor sprovodi Svetozar Bjelić, izvođač grubih radova je firma “Mont”, a za unutrašnje je zadužen “Gigos”. Useljenje je planirano za kraj septembra 2018. godine.

 

“Bio-elektrik” planira izgradnju još jednog stambeno – poslovnog objekta u istoj ulici.

 

– Ulica Koče Kolarova je vrlo atraktivna, blizu je centra, tu su i vrtići i škole, prodavnice, pošta, i nije čudo da je sve zanimljivija za gradnju – ističe Božjak.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM