• POČELA IZGRADNJA JOŠ JEDNOG STAMBENO – POSLOVNOG OBJEKTA

    ZRENJANIN – Preduzeće „Bio-elektrik“ počelo je pre nekoliko dana izgradnju još jednog stambeno – poslovnog objekta, koji će se nalaziti u ulici Koče Kolarova 20, u blizini centra grada.     – Građevinsku dozvolu sam dobio 30. marta i odmah nakon toga počeli su radovi na raščišćavanju terena. Gradiće se dve lamele sa ukupno 32 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POČELA IZGRADNJA JOŠ JEDNOG STAMBENO – POSLOVNOG OBJEKTA

    ZRENJANIN – Preduzeće „Bio-elektrik“ počelo je pre nekoliko dana izgradnju još jednog stambeno – poslovnog objekta, koji će se nalaziti u ulici Koče Kolarova 20, u blizini centra grada.

     

     

    – Građevinsku dozvolu sam dobio 30. marta i odmah nakon toga počeli su radovi na raščišćavanju terena. Gradiće se dve lamele sa ukupno 32 stana različite kvadrature. U prvoj lameli je 20 manjih, dvosobnih stanova, a u drugoj 12 trosobnih. Stanovi imaju sopstvene toplotne pumpe, podno grejanje i hlađenje. Što se tiče poslovnog dela, u većem će biti smeštena banka, a manji je predviđen za kancelarije moje firme – kaže direktor „Bio-elektrika“ Dragan Božjak.

     

    Svi stanovi imaće parking unutar objekta, a svakom stanu pripadaju dva parking mesta, što je uračunato u cenu.

     

    – Dokupio sam još jedan plac od 700 kvadrata, tako da je planirano i formiranje parka od 440 kvadratnih metara. Na 120 kvadrata biće postavljeno dečje igralište – otkriva Božjak.

     

     

    Na ovom objektu radi ista ekipa kao i na prethodnom koje je gradio „Bio-elektrik“ – projektant je Mila Pećanac, nadzor sprovodi Svetozar Bjelić, izvođač grubih radova je firma „Mont“, a za unutrašnje je zadužen „Gigos“. Useljenje je planirano za kraj septembra 2018. godine.

     

    „Bio-elektrik“ planira izgradnju još jednog stambeno – poslovnog objekta u istoj ulici.

     

    – Ulica Koče Kolarova je vrlo atraktivna, blizu je centra, tu su i vrtići i škole, prodavnice, pošta, i nije čudo da je sve zanimljivija za gradnju – ističe Božjak.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija