• PO SPISKU: OVO SU NAJVEĆI PORESKI DUŽNICI!

    ZRENJANIN – Na spisku najvećih poreskih dužnika lokalne poreske administracije u prvoj polovini ove godine, u kategoriji velikih preduzeća, nalazi se pet firmi od kojih se teško može očekivati da će porez ikada i platiti. Najveći dužnik je brodogradilište „Begej“, koje duguje 130 miliona i 662 hiljade dinara. Brodogradilište je u likividaciji, a poslednji pokušaj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PO SPISKU: OVO SU NAJVEĆI PORESKI DUŽNICI!

    ZRENJANIN – Na spisku najvećih poreskih dužnika lokalne poreske administracije u prvoj polovini ove godine, u kategoriji velikih preduzeća, nalazi se pet firmi od kojih se teško može očekivati da će porez ikada i platiti.

    Najveći dužnik je brodogradilište „Begej“, koje duguje 130 miliona i 662 hiljade dinara. Brodogradilište je u likividaciji, a poslednji pokušaj prodaje, odnosno zakupa beogradskoj firmi „Rubikon“ još nije okončan.

    Na drugom mestu je HIP „Petrohemija“ sa poreskim dugom od blizu 91 milion dinara, a onda slede Šećerana sa 39 miliona, „Beohemija – Inhem“ sa 33, i „Žitoprodukt“,  takođe u stečaju, koji duguje za porez blizu 28 miliona dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija