• PIVARA POLAKO OSTAJE BEZ IMOVINE

    Preko puta glavne železničke stanice, na fasadi prodavnice, stoji stara reklama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Imovina zrenjaninske pivare u stečaju polako se rasprodaje. Kako je za portal „Zrenjaninski“ potvrdio Dragan Božić, stečajni upravnik, Odbor poverilaca odobrio je prodaju skladišta u Kikindi Samostalnoj trgovinskoj radnji „N i B“. Ovi kikindski preduzetnici su pre nešto više od mesec dana ponudili za ovo skladište 5 miliona dinara, a procenjena vrednost je 11,5 miliona.

    pivara
    Foto: Nandor Vaci

    Kad i skladište u Kikindi, za prodaju je bila ponuđena i proizvodna oprema pivare, ali Odbor poverilaca nije pristao na ponudu firme iz Sremske Mitrovice, tako da će se oglašavanje nastaviti. Mitrovčani se, inače, bave preradom sekundarnih sirovina.

    Preko puta glavne železničke stanice u Zrenjaninu, na fasadi prodavnice stoji stari natpis i reklama Zrenjaninske industrije piva. Da li će to ostati poslednje svedočanstvo o tome šta je nekad bilo i šta više nikad neće biti, teško je reći, ali fotoreporeter portala „Zrenjaninski“ ovekovečio je ovu reklamu iz 20. veka za sva vremena.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija