Ekonomija

Pet poslodavaca raspisalo konkurse, slobodno više od 50 radnih mesta

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. Ovog puta izdvojili smo pet poslodavaca koji su raspisali konkurse. Kod njih je slobodno ukupno više od 50 radnih mesta.

 

„Mera“ DOO Zrenjanin zapošljava tri bravara, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Istoj firmi potrebna su i tri elektrotehničara elektronike – instrumentalca, kao i dva elektrotehničara energetike, takođe na određeno vreme. Oglas je otvoren do 14. marta, a kontakt sa poslodavcem je na telefon 544 110.

 

„Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži prodavca hemikalija za poljoprivredu. Mesto rada je u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme. Toj firmi potreban je i referent u nabavci robe, ali na neodređeno vreme. Oglas je otvoren do 15. marta. Kontakt telefon je 064 871 21 83.

 

„Euro-mont 90“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva molera – fasadera – gipsara. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 063 532 559.

 

Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta za rad u SR Nemačkoj. Poslodavcu „Ophelo“ GMBH Vircburg SR Nemačka potrebno je 40 medicinskih radnika na poslovima zdravstvene nege. Traženi obrazovni profil su medicinske sestre – tehničari, a traži se i položen stručni ispit za medicinske radnike, B2 nivo znanja nemačkog jezika i iskustvo u struci. Posao je na neodređeno vreme.

 

Poslodavac DOO „Filip“ Zrenjanin zapošljava komercijalistu na određeno vreme. Istoj firmi potreban je i vozač teretnog vozila sa vozačkom dozvolom C i E kategorije, takođe na određeno vreme. Kontakt telefon je 522 907.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz