Ekonomija

PerSu upoznao zaposlene sa novim formatima maloprodajnih objekata

persu marketi

Trgovinski lanac PerSu marketi održao je četvrtu kvartalnu konferenciju za svoje zaposlene. Tokom dva dana zaposleni su imali priliku da se upoznaju sa novim formatima maloprodajnih objekata i tipovima asortimana, prodajnim alatima i mehanizmima za ostvarenje ciljeva, ali i ulogom akcija u ukupnom prometu.

 

Pored detaljne analize poslovanja i situacije na tržištu, zaposlenima je pružena mogućnost da neposredno razmenjuju ideje i stavove sa rukovodstvom kompanije. To se čini kako bi se zajedničkim snagama kreirala najadekvatnija strategija za izazove u 2019. godini.

 

„Veoma nam je važna edukacija naših zaposlenih. Upravo su oni glavni pokretač našeg razvoja. Na svakoj konferenciji imamo jedinstvenu priliku da se bolje upoznamo, da čujemo svačije mišljenje i da naučimo nešto novo“, poručuju iz PerSu marketa.

 

Prošla godina u PerSu marketima je protekla u znaku unapređivanja maloprodajne mreže. Oplemenjivan je i prostor i usavršavan nastup na tržištu. Sve to je činjeno u cilju poboljšanja kvaliteta usluge i iskustva kupovine, navode u PerSu marketima.

 

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM