• PerSu upoznao zaposlene sa novim formatima maloprodajnih objekata

    Trgovinski lanac PerSu marketi održao je četvrtu kvartalnu konferenciju za svoje zaposlene. Tokom dva dana zaposleni su imali priliku da se upoznaju sa novim formatima maloprodajnih objekata i tipovima asortimana, prodajnim alatima i mehanizmima za ostvarenje ciljeva, ali i ulogom akcija u ukupnom prometu.   Pored detaljne analize poslovanja i situacije na tržištu, zaposlenima je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PerSu upoznao zaposlene sa novim formatima maloprodajnih objekata

    Trgovinski lanac PerSu marketi održao je četvrtu kvartalnu konferenciju za svoje zaposlene. Tokom dva dana zaposleni su imali priliku da se upoznaju sa novim formatima maloprodajnih objekata i tipovima asortimana, prodajnim alatima i mehanizmima za ostvarenje ciljeva, ali i ulogom akcija u ukupnom prometu.

     

    Pored detaljne analize poslovanja i situacije na tržištu, zaposlenima je pružena mogućnost da neposredno razmenjuju ideje i stavove sa rukovodstvom kompanije. To se čini kako bi se zajedničkim snagama kreirala najadekvatnija strategija za izazove u 2019. godini.

     

    „Veoma nam je važna edukacija naših zaposlenih. Upravo su oni glavni pokretač našeg razvoja. Na svakoj konferenciji imamo jedinstvenu priliku da se bolje upoznamo, da čujemo svačije mišljenje i da naučimo nešto novo“, poručuju iz PerSu marketa.

     

    Prošla godina u PerSu marketima je protekla u znaku unapređivanja maloprodajne mreže. Oplemenjivan je i prostor i usavršavan nastup na tržištu. Sve to je činjeno u cilju poboljšanja kvaliteta usluge i iskustva kupovine, navode u PerSu marketima.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]