• PERSU PROMOVISAO PROJEKAT POD NAZIVOM „NAŠI SMO“

    ZRENJANIN – Ovogodišnji Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije organizovan je u Zrenjaninu po prvi put sa idejom da se pruži podrška osnaživanju lokalnih sredina, kroz jačanje, pre svega, domaće proizvodnje na selu.   PerSu marketi, kao prijatelji sajma i kao trgovinski lanac koji uveliko prepoznaje značaj lokalne proizvodnje, pružili su veliku podršku […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PERSU PROMOVISAO PROJEKAT POD NAZIVOM „NAŠI SMO“

    ZRENJANIN – Ovogodišnji Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije organizovan je u Zrenjaninu po prvi put sa idejom da se pruži podrška osnaživanju lokalnih sredina, kroz jačanje, pre svega, domaće proizvodnje na selu.

     

    PerSu marketi, kao prijatelji sajma i kao trgovinski lanac koji uveliko prepoznaje značaj lokalne proizvodnje, pružili su veliku podršku organizaciji, jer i sami neguju saradnju sa lokalnim proizvođačima, kroz promociju i plasman njihovih svežih i zdravih proizvoda.

     

    PerSu je značajan trgovinski lanac koji posluje na teritoriji Vojvodine i zapošljava oko 900 radnika. Svestan odgovornosti i uloge u razvoju lokalnih zajednica i poboljšanju kvaliteta života u svakom manjem ili većem mestu, PerSu je pokrenuo projekat pod nazivom „Naši smo“, koji je promovisan na sajmu, a koji predstavlja poziv lokalnim proizvođačima i dobavljačima usluga na saradnju, radi podrške i unapređenja njihovog poslovanja.

     

    Ovaj projekat ohrabruje postojeće, ali i nove lokalne proizvođače, tako što će im pružiti mogućnost plasmana robe u 140 maloprodajnih objekata PerSu lanca, a potencijalno i u 600 maloprodajnih objekta Domaćeg trgovačkog lanca, širom Srbije.

     

    U želji da obezbede svojim potrošačima najkvalitetnije proizvode, iza kojih stoji jedinstveno poreklo, tradicija, kvalitet i receptura, a to su upravo proizvodi lokalnih proizvođača, pokrenut je sajt www.nasenamavredno.rs na kojem će postojeći i budući preduzetnici biti u prilici da ponude saradnju PerSu marketima.

     

    „Osnovni cilj projekta „Naši smo“ jeste da kroz edukaciju i standardizaciju uslova za plasiranje proizvoda na tržište, osnažimo i motivišemo lokalne proizvođače. Cilj je da i oni koji još uvek razvijaju svoju proizvodnju u budućnosti uspeju da je unaprede i podignu standard kvaliteta na viši nivo“, poručuju iz PerSu marketa, i dodaju da važan deo PerSu kulture jesu zajedništvo i međusobna briga, pa samim tim, bilo da su u pitanju trgovci, kupci ili proizvođači, svi su deo iste priče i važno je da se međusobno povežu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]