• PerSu marketi uveli dodatne mere zaštite od korona virusa (Foto)

    Kompanija PerSu je saopštila da je dodatno pojačala mere zaštite u svojim maloprodajnim objektima, koje se odnose kako na zaposlene, tako i na sve kupce.   „U svim PerSu marketima postavljaju se zaštitne zavese. One u velikoj meri izoluju zaposlenog trgovca na kasi prilikom kucanja robe, a ostavljen je prostor samo za preuzimanje novca. Do […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PerSu marketi uveli dodatne mere zaštite od korona virusa (Foto)

    Kompanija PerSu je saopštila da je dodatno pojačala mere zaštite u svojim maloprodajnim objektima, koje se odnose kako na zaposlene, tako i na sve kupce.

     

    „U svim PerSu marketima postavljaju se zaštitne zavese. One u velikoj meri izoluju zaposlenog trgovca na kasi prilikom kucanja robe, a ostavljen je prostor samo za preuzimanje novca. Do sada su zavese postavljene u najugroženijim mestima, odnosno u Kikindi, Novom Sadu i Zrenjaninu. Do nedelje, 22. marta, biće ugrađene i u svih 150 PerSu marketa. Na ovaj način, trgovac je zaštićen sa svih strana, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum“, navodi se u saopštenju.

     

    Pročitajte još: Od danas u kol-centru dežuraju i psihoterapeut i socijalni radnik

     

    Pored ovih mera, svi trgovci u PerSu marketima opremljeni su zaštitnim maskama i rukavicama, kao i dezinfekcionim sredstvima. Ruke se redovno dezinfikuju, kao i sve kontaktne površine na svaka dva sata. Tu spadaju kvake, pultovi, vrata vitrina, potrošačke korpe i slično.

     

     

    „Zdravlje naših zaposlenih, ali i kupaca nam je na prvom mestu. Naši trgovci spadaju u kategoriju ljudi koji su u ovoj situaciji najviše na udaru. Zato smo preduzeli sve mere kako bismo ih maksimalno zaštitili. S obzirom na to da su oni konstantno izloženi, ovakav vid zaštitne zavese preporučujemo svim trgovinama kao rešenje. Našim trgovcima smo nemerljivo zahvalni na velikom doprinosu u ovoj vanrednoj situaciji, jer svakodnevno rade punim kapacitetom kako nijedan kupac ne bi ostao bez potrebnih namirnica“, poručuju iz PerSu marketa.

     

    Inače, u nedelju, 22. marta, u periodu od 4 do 7 časova ujutru, odabrani PerSu marketi će biti dežurni. U tom periodu kupovina će biti moguća samo penzionerima uz ček kao sredstvo identifikacije. Spisak dežurnih marketa možete VIDETI OVDE.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija