Ekonomija

PerSu marketi dobitnici nagrade za integrisanu kampanju

PerSu marketi dobitnici nagrade

PerSu marketi dobitnici prestižne UEPS nagrade za integrisanu brend kampanju „Naše nama vredno“, u kategoriji maloprodaje i usluga u Srbiji.

 

Pod sloganom „Umešnost zavođenja“, nagrade su dodeljene najboljim kompanijama, organizacijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u oblasti tržišnih komunikacija za 2018. godinu.

 

Udruženje za tržišne komunikacije UEPS ovom prilikom obeležilo je i 58 godina postojanja, dodeljujući tradicionalna priznanja u 16 kategorija. Ove godine na konkurs je prispelo rekordnih 270 radova. Među njima su PerSu marketi dobitnici bronzanog priznanja za integrisanu brend kampanju.

 

„Veoma smo ponosni na ovu nagradu, jer ona predstavlja potvrdu našeg rada i zalaganja, a sve u cilju unapređenja poslovanja i dodatnog približavanja našim kupcima širom Vojvodine. Ova kampanja je deo priče našeg mesta i svega što nam ono pruža. Ona nam poručuje da sve što nam je važno u životu, mora pažljivo da se neguje. Drago nam je da su naši potrošači dobro razumeli našu poruku“, kažu u PerSu marketima.

 

Brend kampanja „Naše nama vredno“ pokrenuta je u aprilu ove godine, sa željom da se vrednosti kompanije i sve ono za šta se zalaže predstavi i prenese široj javnosti i potrošačima.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz