• PerSu marketi dobitnici nagrade za integrisanu kampanju

    PerSu marketi dobitnici prestižne UEPS nagrade za integrisanu brend kampanju „Naše nama vredno“, u kategoriji maloprodaje i usluga u Srbiji.   Pod sloganom „Umešnost zavođenja“, nagrade su dodeljene najboljim kompanijama, organizacijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u oblasti tržišnih komunikacija za 2018. godinu.   Udruženje za tržišne komunikacije UEPS ovom prilikom obeležilo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PerSu marketi dobitnici nagrade za integrisanu kampanju

    PerSu marketi dobitnici prestižne UEPS nagrade za integrisanu brend kampanju „Naše nama vredno“, u kategoriji maloprodaje i usluga u Srbiji.

     

    Pod sloganom „Umešnost zavođenja“, nagrade su dodeljene najboljim kompanijama, organizacijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u oblasti tržišnih komunikacija za 2018. godinu.

     

    Udruženje za tržišne komunikacije UEPS ovom prilikom obeležilo je i 58 godina postojanja, dodeljujući tradicionalna priznanja u 16 kategorija. Ove godine na konkurs je prispelo rekordnih 270 radova. Među njima su PerSu marketi dobitnici bronzanog priznanja za integrisanu brend kampanju.

     

    „Veoma smo ponosni na ovu nagradu, jer ona predstavlja potvrdu našeg rada i zalaganja, a sve u cilju unapređenja poslovanja i dodatnog približavanja našim kupcima širom Vojvodine. Ova kampanja je deo priče našeg mesta i svega što nam ono pruža. Ona nam poručuje da sve što nam je važno u životu, mora pažljivo da se neguje. Drago nam je da su naši potrošači dobro razumeli našu poruku“, kažu u PerSu marketima.

     

    Brend kampanja „Naše nama vredno“ pokrenuta je u aprilu ove godine, sa željom da se vrednosti kompanije i sve ono za šta se zalaže predstavi i prenese široj javnosti i potrošačima.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija