• PerSu internet prodavnica počinje sa radom 1. maja

    PerSu internet prodavnica biće aktivna od petka, 1. maja, saopštili su PerSu marketi. Ona će biti dostupna na linku https://shop.persu.rs/   Zainteresovni potrošači porudžbinu mogu obaviti direktno na PerSu internet prodavnici preko računara ili mobilne aplikacije, kao i pozivanjem besplatnog call centra na broj 0800-030-030 gde će im PerSu operateri pomoći da obave porudžbinu.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PerSu internet prodavnica počinje sa radom 1. maja

    PerSu internet prodavnica biće aktivna od petka, 1. maja, saopštili su PerSu marketi. Ona će biti dostupna na linku https://shop.persu.rs/

     

    Zainteresovni potrošači porudžbinu mogu obaviti direktno na PerSu internet prodavnici preko računara ili mobilne aplikacije, kao i pozivanjem besplatnog call centra na broj 0800-030-030 gde će im PerSu operateri pomoći da obave porudžbinu.

     

    Pročitajte još: Iduće nedelje ističu konkursi za ove poslove u zrenjaninskim ustanovama

     

    „U ponudi imamo preko 1.000 artikala neophodnih za svakodnevnu upotrebu. Asortiman ćemo konstantno širiti i prilagođavati potrebama naših potrošača. PerSu internet prodavnica trenutno nudi proizvode iz kategorije svežeg voća i povrća, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, pekarskih proizvoda, osnovnih životnih namirnica, pića, kućne hemije, kao i hrane za kućne ljubimce“, poručuju iz PerSu marketa.

     

    Usluge PerSu internet prodavnice trenutno su dostupne u odabranim naseljenim mestima.

     

    Više možete PROČITATI OVDE. 

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija