Ekonomija

PerSu generalni pokrovitelji ZrBizNet-a zadovoljan manifestacijom

Pod generalnim pokroviteljstvom PerSu marketa, proteklog vikenda u Hali “Medison” u Zrenjaninu, održana je druga međunarodna privredna manifestacija “ZrBizNet”.

 

Na ovogodišnjem sajmu privrede, u izlagačkom delu učestvovalo je preko 150 izlagača iz Srbije i inostranstva. Manifestacija je tako koncipirana da je akcenat bio na izlagačima i privrednicima, u smislu njihovog umrežavanja, organizacije korisnih predavanja, predstavljanja novina u IT sektoru i upoznavanja sa privrednim fondovima.

 

 

Prateći program je bio obogaćen i dodatnim zabavnim aktivnostima koje su bile namenjene kako privrednicima, tako i građanstvu.
Ovako koncipiran, bogat i sadržajan program, privukao je veliki broj posetilaca različitih starosnih dobi. Tokom tri dana trajanja, manifestaciju je posetilo preko 3000 ljudi.

 

 

 

Tema ovogodišnjeg ZrBizNet-a bila je “Pokreni se”, a PerSu marketi su se na sajmu predstavili sa svojim projektom “Naši smo” i tom prilikom pozvali lokalne proizvođače na saradnju.
• Na ovaj način želili smo da pomognemo i pokrenemo razvoj lokalnih sredina u kojima poslujemo, da poboljšamo kvalitet života u svakom mestu, kroz dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda. Želimo da našim potrošačima učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima, olakšamo plasman i uslove poslovanja – poručuju iz PerSu marketa.

 

 

Kompanija PerSu, kao generalni pokrovitelj ove privredne manifestacije, imala je veoma zapažen i efektivan nastup, o čemu svedoči veliko interesovanje medija, lokalnih privrednika i institucija.
• Drago nam je što je naša kompanija, po drugi put, bila deo ovog međunarodnog događaja i što smo imali priliku da posetiocima i lokalnoj javnosti predstavimo naš projekat “Naši smo”, ostvarimo nove poslovne kontakte, započnemo inicijalne pregovore sa nekoliko lokalnih proizvođača i na taj način pokrenemo razvoj lokalne privrede – poručuju iz PerSu marketa.

 

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM