• PerSu generalni pokrovitelji ZrBizNet-a zadovoljan manifestacijom

    Pod generalnim pokroviteljstvom PerSu marketa, proteklog vikenda u Hali “Medison” u Zrenjaninu, održana je druga međunarodna privredna manifestacija “ZrBizNet”.   Na ovogodišnjem sajmu privrede, u izlagačkom delu učestvovalo je preko 150 izlagača iz Srbije i inostranstva. Manifestacija je tako koncipirana da je akcenat bio na izlagačima i privrednicima, u smislu njihovog umrežavanja, organizacije korisnih predavanja, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PerSu generalni pokrovitelji ZrBizNet-a zadovoljan manifestacijom

    Pod generalnim pokroviteljstvom PerSu marketa, proteklog vikenda u Hali “Medison” u Zrenjaninu, održana je druga međunarodna privredna manifestacija “ZrBizNet”.

     

    Na ovogodišnjem sajmu privrede, u izlagačkom delu učestvovalo je preko 150 izlagača iz Srbije i inostranstva. Manifestacija je tako koncipirana da je akcenat bio na izlagačima i privrednicima, u smislu njihovog umrežavanja, organizacije korisnih predavanja, predstavljanja novina u IT sektoru i upoznavanja sa privrednim fondovima.

     

     

    Prateći program je bio obogaćen i dodatnim zabavnim aktivnostima koje su bile namenjene kako privrednicima, tako i građanstvu.
    Ovako koncipiran, bogat i sadržajan program, privukao je veliki broj posetilaca različitih starosnih dobi. Tokom tri dana trajanja, manifestaciju je posetilo preko 3000 ljudi.

     

     

     

    Tema ovogodišnjeg ZrBizNet-a bila je “Pokreni se”, a PerSu marketi su se na sajmu predstavili sa svojim projektom “Naši smo” i tom prilikom pozvali lokalne proizvođače na saradnju.
    • Na ovaj način želili smo da pomognemo i pokrenemo razvoj lokalnih sredina u kojima poslujemo, da poboljšamo kvalitet života u svakom mestu, kroz dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda. Želimo da našim potrošačima učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima, olakšamo plasman i uslove poslovanja – poručuju iz PerSu marketa.

     

     

    Kompanija PerSu, kao generalni pokrovitelj ove privredne manifestacije, imala je veoma zapažen i efektivan nastup, o čemu svedoči veliko interesovanje medija, lokalnih privrednika i institucija.
    • Drago nam je što je naša kompanija, po drugi put, bila deo ovog međunarodnog događaja i što smo imali priliku da posetiocima i lokalnoj javnosti predstavimo naš projekat “Naši smo”, ostvarimo nove poslovne kontakte, započnemo inicijalne pregovore sa nekoliko lokalnih proizvođača i na taj način pokrenemo razvoj lokalne privrede – poručuju iz PerSu marketa.

     

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija