• PARE ZA NAJBOLJE POSLOVNE IDEJE

    Za tri odabrana plana pripremljena je finansijska podrška od po 2.000 švajcarskih franaka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Regionalni edukativni centar – Banat priveo je kraju projekat pod nazivom „Istraži svoj biznis“, koji je sproveden uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju – SDC.

    biznis

    Projekat, odobren u okviru javnog konkursa „Podrška inovativnim pristupima za povećanje zapošljavanja i zapošljivosti mladih“, podržali su Grad Zrenjanin i Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Zrenjanin.

    Ovaj program pružio je mogućnost mladim nezaposlenim osobama sa teritorije srednjeg Banata da uz pomoć adekvatnih obuka i kontinuirane mentorske podrške, razviju sopstvene poslovne ideje, unaprede veštine i znanja i spremni se otisnu u preduzetničke vode.

    Dvanaest učesnika sa najboljim i najperspektivnijim poslovnim idejama su u proteklih osam nedelja prošli naprednu obuku iz oblasti preduzetništva, koja je podrazumevala kontinuirani mentorski rad sa ekspertima i predstavnicima privrede iz različitih oblasti.

    Sutra će biti održano finalno takmičenje mladih nezaposlenih lica na kojem će stručna komisija odabrati tri najbolja poslovna plana, za koje je obezbeđena finansijska podrška u pojedinačnom bruto iznosu od 2.000 švajcarskih franaka, adekvatna konsultantska podrška od strane projektnih partnera u narednih godinu dana, kao i druge vredne nagrade za ostale učesnike.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]