• OVU ZANIMLJIVU KUĆU MOŽETE KUPITI ZA 30.000 EVRA (FOTO)

    U ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“ agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com za vas imaju specijalnu ponudu. Na prodaju se nudi kuća u Kleku. Kuća u osnovi ima 93 kvadratna metra. U prizemlju se nalazi garaža sa kotlarnicom i letnjom kuhinjom.     Na prvom polunivou nalazi se hodnik, dnevna soba, trpezarija, kuhinja i natkrivena terasa. Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVU ZANIMLJIVU KUĆU MOŽETE KUPITI ZA 30.000 EVRA (FOTO)

    U ovonedeljnoj rubrici „Tržište nekretnina“ agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com za vas imaju specijalnu ponudu. Na prodaju se nudi kuća u Kleku. Kuća u osnovi ima 93 kvadratna metra. U prizemlju se nalazi garaža sa kotlarnicom i letnjom kuhinjom.

     

     

    Na prvom polunivou nalazi se hodnik, dnevna soba, trpezarija, kuhinja i natkrivena terasa. Na drugom polunivou je spavaća soba sa garderoberom, hodnikom, kupatilom i vešerajem, a na trećem – dve spavaće sobe od kojih je jedna sa terasom koja je zatvorena sa tri strane i garderoberom.

     

     

    Kuća je vrlo zanimljiva jer ima i četvrti polunivo na kom se nalazi spavaća soba. Kuća ima centralno grejanje, sa mogućnošću grejanja vode za kupatilo, klimu, drvenu stolariju i izolovana je perlitom. Grejanje je na plinski kotao, a postoji mogućnost ugradnje kotla na čvrsto gorivo.

     

    Ova kuća ima okućnicu od nepunih 19 ari i u prirodi je podeljena na dva dela: prvi u kojem se nalazi park, dok se u drugom nalaze 4 plastenika u kojima se proizvodi organsko povrće za koje vlasnik nekretnine poseduje sertifikat. Između plastenika se nalazi dovoljno otvorenog zemljista na kojem jedna porodica može da proizvodi povrće za sopstvene potrebe.

     

    Cena kuće je 30.000 evra.

     

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretnininama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija