• Ovonedeljni oglasi za posao u Zrenjaninu, tražene su razne struke

    Na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje istaknuti su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od njih.   Ekonomsko-trgovinska škola „Jovan Trajković“ Zrenjanin traži nastavnika za nastavu na mađarskom jeziku iz predmeta ekonomike turističkih i ugostiteljskih preduzeća, i preduzetništva, kao i nastavnika praktične nastave za obrazovni profil trgovac. Radni odnos […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovonedeljni oglasi za posao u Zrenjaninu, tražene su razne struke

    Na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje istaknuti su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od njih.

     

    Ekonomsko-trgovinska škola „Jovan Trajković“ Zrenjanin traži nastavnika za nastavu na mađarskom jeziku iz predmeta ekonomike turističkih i ugostiteljskih preduzeća, i preduzetništva, kao i nastavnika praktične nastave za obrazovni profil trgovac. Radni odnos je sa 80 posto radnog vremena i na određeno vreme. Ovoj školi potreban je i nastavnik za predmet Osnovi turizma i ugostiteljstva, za rad na određeno vreme. Otvoren je oglas i za nastavnika matematike, sa 50 posto radnog vremena, kao i nastavnika nemačkog jezika, sa 38,9 posto radnog vremena, a na određeno vreme.

     

    Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ raspisao je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme saradnika u zvanju asistenta za užu naučnu oblast menadžment. Posao je na određeno vreme od tri godine.

     

    Dom za starija i odrasla lica „Dom Starčević“ Zrenjanin zapošljava medicinsku sestru-tehničara, za rad na određeno vreme. Istom poslodavcu potrebna je negovateljica-negovatelj, takođe za rad na određeno vreme.

     

    „Beohemija“ DOO za proizvodnju, trgovinu i usluge, Beograd, traži pet operatera na mašini za proizvodnju PET ambalaže. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 554 000, a e-mail adresa kornelija.siveri@beohemija.com.

     

    “Alpha Guard” Kruševac zapošljava službenika obezbeđenja, za rad u Aviv centru u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 640 12 23.

     

    „Goal“ DOO Zrenjanin traži bravara sa radnim iskustvom, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 521 908.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija