Ekonomija YSLAJDER

I OVOG VIKENDA TRAŽIMO POSAO ZA VAS, OVO SU AKTUELNI OGLASI

oglasi za posao

ZRENJANIN – U beogradskoj firmi „Creativem“ doo i dalje je otvoren konkurs za zapošljavanje dva građevinska keramičara, za poslove na postavljanju podova po vibro metodu.

Mesto rada su Zrenjanin, Bor i Kragujevac, a radni odnos se zasniva na neodređeno vreme. Osim diplome građevinskog keramičara za kandidate se traži i godinu dana radnog iskustva, a poželjno je znanje početnog nivoa bugarskog jezika. Ako je rad terenski obezbeđeni su smeštaj i ishrana.

STR „Đenka“ iz Kleka traži jednog vozača sa vozačkom dozvolom B i C kategorije, za rad na određeno vreme, u Zrenjaninu. Potrebno je  šest meseci radnog iskustva.

„Nera dom“ doo Zrenjanin oglašava potrebu za zapošljavanjem medicinske sestre za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se traži tri meseca radnog iskustva, radi se smenski, ima i noćnog rada, a radni odnos je na određeno vreme.

Do popune radnih mesta otvoren je oglas i u „Tehnicom“ doo iz Zrenjanina, gde se traže tri bravara montera. Probni rad je mesec dana, a radni odnos na neodređeno vreme. Radno iskustvo je poželjno.

Zrenjaninski „Termos“ zapošljava jednog strugara, na neodređeno vreme, ali pre toga će kandidat biti na probnom radu. Mesto rada je Zrenjanin. Ista firma traži i jednog TIG varioca, gde se od kandidata zahteva minimum godinu dana iskustva u zavarivanju TIG postupkom. I u ovom slučaju radni odnos je na neodređeno vreme, a prethodi mu probni rad.

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM