• OVOG PUTA ZA VAS IZDVAJAMO JEDNU KUĆU NA SELU (FOTO)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajedno realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vašoj pažnji preporučujemo jednu posebnu ponudu.     Reč je o kući u Elemiru. Retko se u ponudi mogu naći kuće na selu ovako zanimljive i privlačne.   Kuća se nalazi u vrlo popularnom delu Elemira, koji se zove Kaštel. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVOG PUTA ZA VAS IZDVAJAMO JEDNU KUĆU NA SELU (FOTO)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajedno realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vašoj pažnji preporučujemo jednu posebnu ponudu.

     

     

    Reč je o kući u Elemiru. Retko se u ponudi mogu naći kuće na selu ovako zanimljive i privlačne.

     

    Kuća se nalazi u vrlo popularnom delu Elemira, koji se zove Kaštel. U ovom naselju su sve kuće – nove.

     

     

    Objekat nije završen, ali je urađen taman toliko da svako može po svojoj želji da odradi završne radove i kući da sopstveni pečat, odnosno da je prilagodi svojim potrebama.

     

    Projekat ove kuće je veoma zanimljiv. Kuća je projektovana tako da ima suteren, prizemlje, međusprat i potkrovlje. Dubina objekta prema dvorištu je 24 metra, a širina kuće 8 metara. Deo kuće je već useljiv i u tom delu je urađeno kupatilo i postavljen parket u sobama. Objekat je u postupku uknjiženja – ozakonjenja.

     

     

    Kuća ima 300 kvadrata, a nalazi se na placu koji ima 6 ari.

     

    Cena ove moderne kuće u Elemiru je 30.000 evra.

     

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22, ili na telefone 023 605 556 i 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]