Ekonomija Vesti Zrenjanin

Ovo su novi oglasi za posao, ugovori su na neodređeno vreme

biskupijski caritas posao

Pred vama su novi oglasi za posao koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre-tehničara, na ostalim bolničkim odeljenjima. Zainteresovani kandidati treba da prilože molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu).

 

Bolnici je, na neodređeno vreme, potreban i socijalni radnik, na ostalim bolničkim odeljenjima. Uslov za kandidate je fakultetska diploma u zvanju politikologa.

 

Od svih kandidata za rad u Opštoj bolnici traži se lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Oglasi važe do 6. jula.

 

Pročitajte još: Trgovinski lanac PerSu organizuje sezonski posao za učenike i studente

 

„Crni MB Gas Petrol“ DOO iz Zrenjanina raspisao je oglas za bravara. Uslov za konkurisanje je trogodišnja srednja škola, smer mašinstvo. Posao je na neodređeno vreme. Kandidati se mogu prijavljivati na telefon 063/110 96 80.

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.