• OVO SU NAJSKUPLJI POSLOVNI OBJEKTI KOJI SE NUDE NA PRODAJU!

    ZRENJANIN – Nedavna prodaja takozvanog Bitevićevog hotela u centru Zrenjanina izazvala je veliku pažnju javnosti. Verovatno zato što je zgrada u centru grada, na reprezentativnom mestu i reprezentativnog izgleda, a pritom početa, pa nezavršena. I cena po kojoj je oglašena za prodaju, 500.000 evra, bila je razlog za pozornost. No, to nije i jedini poslovni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVO SU NAJSKUPLJI POSLOVNI OBJEKTI KOJI SE NUDE NA PRODAJU!

    ZRENJANIN – Nedavna prodaja takozvanog Bitevićevog hotela u centru Zrenjanina izazvala je veliku pažnju javnosti. Verovatno zato što je zgrada u centru grada, na reprezentativnom mestu i reprezentativnog izgleda, a pritom početa, pa nezavršena.

    na-prodaju

    I cena po kojoj je oglašena za prodaju, 500.000 evra, bila je razlog za pozornost.

    No, to nije i jedini poslovni objekat koji se nudi na prodaju, a sudeći po cenama u zrenjaninskim agencijama za prodaju nekretnina, ni najskuplji.

    Sudeći po oglasima, najskuplje je procenjen nekadašnji Servis Đukić, na kružnom toku, na putu prema Melencima. Prostor na nekoliko hiljada kvadrata, kompletno opremljen, procenjen je na 750.000 evra. Veliki poslovni objekat blizu centra, takođe auto servis sa stambenim delom nudi se za 650.000 evra. Po istoj ceni nudi se i poslovno stambeni objekat na uglu Dositeja Obradovića i Nušićeve ulice, sa pekarom i hambrugerijom i još dva kioska na Bagljašu i 4. julu.

    Poslovni objekat na Žitnom trgu, kompleks gde je i knjižara „Njegoš“, već duže vreme se prodaje, a za ovaj objekat vlasnici traže 637.000 evra.

    Bivši prodajni prostor Opel Ćirkoma u Šumici procenjen je na 460.000 evra, a kuća na lakat u Svetosavskoj, odnosno Pupinovoj ulici sa bezbroj lokala na 330.000 evra.

    Dva dupleks lokala koja se mogu i spojiti u Vojvođanskoj banci nude se za 150.000 evra. Prodaje se i „Fensi kafanica“ po ceni od 130.000 evra.

    Kako kažu u agencijama, nije lako prodati ovako velike poslovne objekte. Interesovanja ima, ali uglavnom na tome i ostane.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija