• OVO JE POTPUNI HIT: Sud ne može da uđe u trag likvidacionom upravniku!

    Spor između Grada i jedne privatne firme

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Može da nestane preduzeće, može da nestane i imovina preduzeća, ali da nestane likvidacioni upravnik – ne dešava se često!

    Pravda presuda sud

    Upravo se to desilo u sporu Grada Zrenjanina i preduzeća „Evropa sport“ iz Zrenjanina – nestao je likvidacioni upravnik Milenko Stanarević.

    Kako bi se rešio spor u kom grad od „Evropa sporta“ potražuje nešto više od dva miliona dinara, sudija Aleksandar Stoiljkovski imenovao je Marinu Milenković, advokaticu iz Zrenjanina za privremenog zastupnika preduzeća. U rešenju stoji da je Milenko Stanarević, likvidacioni upravnik u ovom trenutku nepoznatog i boravišta i prebivališta.

    Inače, „Evropa sport“ bio je butik u centru grada, a prema podacima iz APR-a, preduzeće je osnovano 2006. godine i trenutno je u likvidaciji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]