Ekonomija YTOP

OVI POSLOVI SU VAM TRENUTNO NA RASPOLAGANJU

ZRENJANIN – Kompanija „Gomex“ traži četiri prodavca – kasira, mesto rada je Zrenjanin, posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je poželjno, ali nije neophodno. Radi se u smenama.

Poslodavac „Zlatni klas senior“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet prodavaca hleba i peciva. Posao je na određeno vreme, radi se u smenama, poželjno je poznavanje rada na fiskalnoj kasi, a radno iskustvo nije bitno.

Na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje i dalje je otvoren oglas novosadskog poslodavca „Express trans“ doo za zapošljavanje 10 vozača teretnog vozila u međunarodnom transportu. Traži se minimum 12 meseci radnog iskustva i posedovanje vozačke dozvole B, C i E kategorije. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, predviđen je probni rad od tri meseca. Za kandidate je poželjno znanje engleskog jezika, a poslodavac organizuje obuku u oblasti carinskih i špediterskih poslova.

Pet vozača teretnog vozila traži i niška firma „MGV“ doo. I tu je potrebno minimum godinu dana iskustva u međunarodnom saobraćaju, posedovanje vozačke dozvole E kategorije, a rad je na neodređeno vreme. Oglas je otvoren do 31. decembra.

Firma „Tehnicom“ doo iz Zrenjanina traži tri bravara – montera. Radno iskustvo je poželjno, a mesec dana je probni rad.

U zrenjaninskoj firmi „Termos“ doo ima posla za strugara, kao i TIG varioca, i to na neodređeno vreme.

Više informacija o svim oglasima za posao možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM