• OVI POSLODAVCI TRAŽE RADNIKE, EVO I NA KOJIM POZICIJAMA

    ZRENJANIN – Poslodavac „Nodular“ DOO iz Beograda, pogon u Zrenjaninu („Radijator“ u stečaju) traži deset izvršilaca za čišćenje pogona, ispod traka i magneta. Obrazovanje i radno iskustvo nisu bitni, ali kandidat mora biti zdravstveno sposoban za rad na visini. Mesto rada je Zrenjanin.     „Autokomerc S“ DOO iz Šapca zapošljava 10 vozača – kurira, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVI POSLODAVCI TRAŽE RADNIKE, EVO I NA KOJIM POZICIJAMA

    ZRENJANIN – Poslodavac „Nodular“ DOO iz Beograda, pogon u Zrenjaninu („Radijator“ u stečaju) traži deset izvršilaca za čišćenje pogona, ispod traka i magneta. Obrazovanje i radno iskustvo nisu bitni, ali kandidat mora biti zdravstveno sposoban za rad na visini. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    Foto: Dušan Bartolović

     

    „Autokomerc S“ DOO iz Šapca zapošljava 10 vozača – kurira, a kao mesto rada navodi se Zrenjanin. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Poslednji je čas da konkurišete, jer je oglas otvoren do 10. aprila.

     

    Poslodavac „Svilanit 023“,  čije sedište je u Vranjevačkoj ulici u Zrenjaninu, zapošljava tri konobara, na neodređeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od šest meseci. Oglas je otvoren do 5. maja.

     

    I autoperionica „Inter duo“ zapošljava jednog konobara, ali na određeno vreme. Nebitno je i obrazovanje i radno iskustvo kandidata. „Inter duo“ zapošljava i perača automobila, takođe na određeno vreme.

     

    Do 14. aprila u melenačkoj firmi „Agrorit“ DOO otvoren je oglas za prijem u radni odnos šest vozača, na neodređeno vreme. Kandidati moraju imati vozačku dozvolu C i E kategorije, a radno iskustvo je poželjno, ali ne i bitno. Rad je terenski, uz obezbeđen prevoz, smeštaj i ishranu.

     

    Jednog vozača, sa vozačkom dozvolom B i C kategorije, zapošljava i STR „Đenka“ iz Kleka, i to na određeno vreme. Od kandidata se traži i šest meseci radnog iskustva.

     

    „Zlatni klas senior“ zapošljava dva prodavca u pekari, na određeno vreme. Probni rad je pet dana.

     

    Do popune radnih mesta otvoren je oglas zrenjaninskog poslodavca „Tehnicom“ DOO za prijem u radni odnos tri bravara – montera. Posao je na neodređeno vreme, a kandidati ne moraju imati radno iskustvo. Probni rad je mesec dana.

     

    U frizerskoj radnji „Šiško plus“ i dalje je otvoren oglas za zapošljavanje muško – ženskog frizera, na neodređeno vreme. Radno iskustvo kandidata je nebitno.

     

    Još oglasa možete pročitati ovde.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija