Ekonomija YSLAJDER

OVI POSLODAVCI TRAŽE RADNIKE, EVO I NA KOJIM POZICIJAMA

posao
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Poslodavac „Nodular“ DOO iz Beograda, pogon u Zrenjaninu („Radijator“ u stečaju) traži deset izvršilaca za čišćenje pogona, ispod traka i magneta. Obrazovanje i radno iskustvo nisu bitni, ali kandidat mora biti zdravstveno sposoban za rad na visini. Mesto rada je Zrenjanin.

 

Foto: Dušan Bartolović

 

„Autokomerc S“ DOO iz Šapca zapošljava 10 vozača – kurira, a kao mesto rada navodi se Zrenjanin. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Poslednji je čas da konkurišete, jer je oglas otvoren do 10. aprila.

 

Poslodavac „Svilanit 023“,  čije sedište je u Vranjevačkoj ulici u Zrenjaninu, zapošljava tri konobara, na neodređeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od šest meseci. Oglas je otvoren do 5. maja.

 

I autoperionica „Inter duo“ zapošljava jednog konobara, ali na određeno vreme. Nebitno je i obrazovanje i radno iskustvo kandidata. „Inter duo“ zapošljava i perača automobila, takođe na određeno vreme.

 

Do 14. aprila u melenačkoj firmi „Agrorit“ DOO otvoren je oglas za prijem u radni odnos šest vozača, na neodređeno vreme. Kandidati moraju imati vozačku dozvolu C i E kategorije, a radno iskustvo je poželjno, ali ne i bitno. Rad je terenski, uz obezbeđen prevoz, smeštaj i ishranu.

 

Jednog vozača, sa vozačkom dozvolom B i C kategorije, zapošljava i STR „Đenka“ iz Kleka, i to na određeno vreme. Od kandidata se traži i šest meseci radnog iskustva.

 

„Zlatni klas senior“ zapošljava dva prodavca u pekari, na određeno vreme. Probni rad je pet dana.

 

Do popune radnih mesta otvoren je oglas zrenjaninskog poslodavca „Tehnicom“ DOO za prijem u radni odnos tri bravara – montera. Posao je na neodređeno vreme, a kandidati ne moraju imati radno iskustvo. Probni rad je mesec dana.

 

U frizerskoj radnji „Šiško plus“ i dalje je otvoren oglas za zapošljavanje muško – ženskog frizera, na neodređeno vreme. Radno iskustvo kandidata je nebitno.

 

Još oglasa možete pročitati ovde.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz