• OVE FIRME NUDE POSAO: Poslodavci traže radnike različitih profila

    Informativni portal zrenjaninski.com nastavlja da objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   DIS PTP Krnjevo traži pet prodavaca za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt  sa poslodavcem na telefon 026 330 180.   STR „Market 023“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem prodavca, za rad u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVE FIRME NUDE POSAO: Poslodavci traže radnike različitih profila

    Informativni portal zrenjaninski.com nastavlja da objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    DIS PTP Krnjevo traži pet prodavaca za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt  sa poslodavcem na telefon 026 330 180.

     

    STR „Market 023“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem prodavca, za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a traže se kandidati koji su duže od šest meseci na evidenciji NSZ. Kontakt telefon je 064 129 77 24.

     

    Apoteka „Sveti Sava“ Zrenjanin zapošljava farmaceutskog tehničara, a mesto rada je Zrenjanin. Od kandidata se traži i radno iskustvo najmanje šest meseci, obučenost za MS Word i stručni ispit. Rad je smenski. Kontakt telefon je 522 120.

     

    Institut znanja DOO Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos koordinatora, na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno, a od posebnih znanja i veština traži se viši nivo znanja engleskog jezika. Kontakt sa poslodavcem na e-mail zrenjanin@akademijaoxford.com

     

    DOO „Filip“ Zrenjanin zapošljava diplomiranog ekonomistu, a radno iskustvo nije bitan uslov. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 062 4919 84.

     

    Poslodavac „B&K family“ DOO, Zrenjanin, oglasio je potrebu za zapošljavanjem dvoje knjigovođa – administrativnih radnika, na neodređeno vreme. Ista firma traži i tehničara u saobraćaju, vozača kamiona u međunarodnom transportu, kao i traktoristu, sve na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 066/074-563.

     

    Poslodavac SR „Pla-met“ Zrenjanin traži zavarivača, a u obzir dolaze kandidati sa obrazovanjem mašinbravara, strugara i bravara. Potrebno je radno iskustvo od najmanje šest meseci. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 306 32 68.

     

    PR „Studio za negu lica i tela Matejin“ Zrenjanin traži kozmetičara, za rad na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Radi se u smenama, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt sa poslodavcem na telefon 069 025 17 13.

     

    IM „Matijević“ DOO Novi Sad zapošljava električara na određeno vreme, sa pet godina radnog iskustva. Mesto rada je Mihajlovo, rad je smenski, uz obezbeđen prevoz. Kontakt telefon je 064 88 308 05.

     

    „Vetra-Vet“ doo, Čenta, traži veterinara sa licencom. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt sa poslodavcem je na telefon 063/ 35 92 93.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija