Ekonomija YTOP

OVDE MOŽETE PRONAĆI BROJNE OGLASE ZA POSAO

posao

ZRENJANIN – Poslodavac „Soko 023 sigurnost“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet čistača prostorija. Mesto rada je Zrenjanin, obrazovanje i radno iskusto se ne traže, a posao je na određeno vreme.

posao

Kompanija „Gomex“ traži dva mesara sa šest meseci radnog iskustva i osnovnim informatičkim znanjem, za rad na određeno vreme. „Gomex“ ima otvoren oglas i za zapošljavanje prodavaca – kasira.

„Company SU Azotara“ doo iz Subotice traži tri bravara za rad na određeno vreme od tri meseca u Bikovu kod Subotice, uz mogućnost produženja ugovora. Ista firma traži i tri električara, a za obe pozicije potrebno je radno iskustvo. Obezbeđen je prevoz, ishrana i smeštaj, a rad je smenski. Azotara traži i pet vozača teretnog motornog vozila, sa vozačkom dozvolom C i E kategorije, kao i pet fizičkih radnika – hemijskih manipulanata,

Poslodavac „Ophelo GmbH“ iz Nemačke, na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje istakao je oglas za zapošljavanje 20 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica. Kandidati moraju znati nemački jezik na B2 nivou i položen stručni ispit za medicinske radnike, kao i radno iskustvo u struci. Konkurs je otvoren do 1. aprila.

„Vrebalov agrar“ iz Novog Bečeja traži jednog diplomiranog inženjera poljoprivrede – zaštite bilja. Uslov je pet godina radnog iskustva. Radno mesto je u Novom Bečeju, a posao je na određeno.

„Gemini global“ DOO Pula, Hrvatska, istakao je oglas za zapošljavanje 15 bravara za rad u brodogradilištu. Posao je na neodređeno, ali je probni rad šest meseci. Od kandidata se traži dve godine radnog iskustva. Kompanija traži i 15 brodomontera, 15 zavarivača MIG/MAG, isto toliko cevara i 10 brusača. Radno mesto je Rijeka, Hrvatska.

„Love carpe diem“ iz Zagreba traži 30 animatora u turizmu, za rad na hrvatskoj obali.

A zrenjaninski poslodavac „Zlatni klas“ i dalje ima otvoren oglas za zapošljavanje dva prodavca u pekari, na određeno vreme.

Pržionica kafe „Minas plus 023“ traži prodavca, na određeno vreme.

„Steel weld“ doo Subotica oglasio je potrebu za zapošljavanjem četiri brodomontera, a mesto rada je Subotica.

Osnovna škola „Slavko Rodić“ iz Lazareva traži nstavnika informatike, na određeno vreme, sa 25 posto radnog vremena, a zrenjaninska Medicinska škola oglasila je potrebu za dvoje nastavnika zdravstvene nege, na određno vreme.

U Autocentru „Optima M“ traži se automehaničar sa srednjom stručnom spremom i šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

Zrenjaninska autoperionica „Interduo“ zapošljava perača automobila, kao i konobara, za rad u smenama.

„Agrorit“ DOO Melenci traži šest vozača sa vozačkim dozvolama C i E kategorije za rad na neodređeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Ista firma zapošljava i jednog dvorišnog radnika.

Frizerska radnja „Šiško plus“ iz Zrenjanina traži muško – ženskog frizera.

Još oglasa možete pročitati ovde. 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz