• OVDE MOŽETE PRONAĆI BROJNE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Poslodavac „Soko 023 sigurnost“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet čistača prostorija. Mesto rada je Zrenjanin, obrazovanje i radno iskusto se ne traže, a posao je na određeno vreme. Kompanija „Gomex“ traži dva mesara sa šest meseci radnog iskustva i osnovnim informatičkim znanjem, za rad na određeno vreme. „Gomex“ ima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVDE MOŽETE PRONAĆI BROJNE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Poslodavac „Soko 023 sigurnost“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet čistača prostorija. Mesto rada je Zrenjanin, obrazovanje i radno iskusto se ne traže, a posao je na određeno vreme.

    posao

    Kompanija „Gomex“ traži dva mesara sa šest meseci radnog iskustva i osnovnim informatičkim znanjem, za rad na određeno vreme. „Gomex“ ima otvoren oglas i za zapošljavanje prodavaca – kasira.

    „Company SU Azotara“ doo iz Subotice traži tri bravara za rad na određeno vreme od tri meseca u Bikovu kod Subotice, uz mogućnost produženja ugovora. Ista firma traži i tri električara, a za obe pozicije potrebno je radno iskustvo. Obezbeđen je prevoz, ishrana i smeštaj, a rad je smenski. Azotara traži i pet vozača teretnog motornog vozila, sa vozačkom dozvolom C i E kategorije, kao i pet fizičkih radnika – hemijskih manipulanata,

    Poslodavac „Ophelo GmbH“ iz Nemačke, na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje istakao je oglas za zapošljavanje 20 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica. Kandidati moraju znati nemački jezik na B2 nivou i položen stručni ispit za medicinske radnike, kao i radno iskustvo u struci. Konkurs je otvoren do 1. aprila.

    „Vrebalov agrar“ iz Novog Bečeja traži jednog diplomiranog inženjera poljoprivrede – zaštite bilja. Uslov je pet godina radnog iskustva. Radno mesto je u Novom Bečeju, a posao je na određeno.

    „Gemini global“ DOO Pula, Hrvatska, istakao je oglas za zapošljavanje 15 bravara za rad u brodogradilištu. Posao je na neodređeno, ali je probni rad šest meseci. Od kandidata se traži dve godine radnog iskustva. Kompanija traži i 15 brodomontera, 15 zavarivača MIG/MAG, isto toliko cevara i 10 brusača. Radno mesto je Rijeka, Hrvatska.

    „Love carpe diem“ iz Zagreba traži 30 animatora u turizmu, za rad na hrvatskoj obali.

    A zrenjaninski poslodavac „Zlatni klas“ i dalje ima otvoren oglas za zapošljavanje dva prodavca u pekari, na određeno vreme.

    Pržionica kafe „Minas plus 023“ traži prodavca, na određeno vreme.

    „Steel weld“ doo Subotica oglasio je potrebu za zapošljavanjem četiri brodomontera, a mesto rada je Subotica.

    Osnovna škola „Slavko Rodić“ iz Lazareva traži nstavnika informatike, na određeno vreme, sa 25 posto radnog vremena, a zrenjaninska Medicinska škola oglasila je potrebu za dvoje nastavnika zdravstvene nege, na određno vreme.

    U Autocentru „Optima M“ traži se automehaničar sa srednjom stručnom spremom i šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

    Zrenjaninska autoperionica „Interduo“ zapošljava perača automobila, kao i konobara, za rad u smenama.

    „Agrorit“ DOO Melenci traži šest vozača sa vozačkim dozvolama C i E kategorije za rad na neodređeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Ista firma zapošljava i jednog dvorišnog radnika.

    Frizerska radnja „Šiško plus“ iz Zrenjanina traži muško – ženskog frizera.

    Još oglasa možete pročitati ovde. 

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija