Ekonomija

OVDE MOŽETE PRONAĆI BROJNE AKTUELNE OGLASE ZA POSAO

posao

ZRENJANIN – Poslodavac „Tokram company“ doo iz Vršca traži 10 točilaca goriva i 10 prodavaca, a mesto rada je Vršac. Posao je na određeno vreme.

 

posao

 

„Tenzor“ doo Ptuj, Slovenija, traži pet elektroinstalatera – elektromontera, sa vozačkom dozvolom B kategorije, poznavanjem engleskog na srednjem nivou i poznavanjem čitanja planova električnih instalacija. Obavezno je radno iskustvo od najmanje pet godina. Posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 30. juna.

 

Generalštab Vojske Srbije traži osam profesionalnih vojnika, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Konkurs je otvoren do 30. juna.

 

Servis bele tehnike „Art-cool“ traži montažera klima uređaja. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Zrenjaninski „Šinvoz“ zapošljava diplomiranog mašinskog inženjera na neodređeno vreme.

 

„Aks ekspres kurir“ iz Šapca oglasio je potrebu za zapošljavanjem jednog kurira – dostavljača, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Agencija „Herkules“ zapošljava dva lica na obezbeđenju objekata. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na neodređeno vreme, a potrebna je licenca za radnike obezbeđenja. Oglas je otvoren do 30. juna.

 

„Pantograf“ DOO Melenci zapošljava dva pomoćna radnika bravara. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 21. jula.

 

„O&M inženjering group“ traži tri bravara montera, dva mašinbravara, jednog magacionera i dva nekvalifikovana radnika. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 30. juna.

 

Nemački poslodavac „Ophelo“ oglasio je potrebu za 20 asistenata u poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica u Bavarskoj. Oglas je otvoren do 20. jula.

 

„Omi spa & wellnes“ traži jednog masera – fizioterapeuta, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

„Agrorit“ DOO iz Melenaca zapošljava tri automehaničara i tri dvorišna radnika na određeno vreme. Oglas je otvoren do 30. juna.

 

SUR „Trofej“ Stajićevo traži pomoćnog radnika u kuhinji – kuvara, kao i domara i baštovana.

 

„Zlatni klas senior“ zapošljava poslovođu maloprodajnog objekta, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Poslodavac „Shoping Fam“ iz Pančeva traži menadžera prodavnice. Mesto rada je Zrenjanin.

 

U DOO „Nodular“ otvoren je oglas za prijem u radni odnos šest električara, pet rukovalaca mešalicom, 15 izvršilaca na bušenju i brušenju odlivaka i dva strugara.

 

„VIP security“ doo iz Beograda traži 100 službenika obezbeđenja, a područje rada je cela Srbija, izuzev Beograda. Posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Ribobel“ DOO traži pomoćnog radnika u ribarnici. Posao je na određeno vreme.

 

SUR „Tradicionalni ćevap“ zapošljava dva pekara, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

SUR „Arena“ iz Zrenjanina zapošljava jednog poslastičara, na određeno vreme.

 

„Bexexpress“ DOO Šabac zapošljava tri kurira – vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola B kategorije.

 

U zrenjaninskoj firmi „Tehnicom“ traže tri bravara – montera.

 

Još oglasa možete pročitati ovde.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM