Ekonomija YSLAJDER

OVDE MOŽETE PRONAĆI AKTUELNE OGLASE ZA POSAO

oglas za posao zrenjanin

ZRENJANIN – I ove nedelje objavljujemo konkurse za posao sa oglasne table zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

posao-oglasi

„Zlatni klas senior“ raspisao je oglas za prijem deset prodavaca u pekari, u radni odnos na određeno. Radno iskustvo nije neophodno, radi se u smenama, a radno mesto je u Zrenjaninu. Probni rad je pet dana.

„Goal“ DOO iz Zrenjanina traži tri bravara – brusača za rad na određeno vreme. Rad je terenski uz obezbeđen prevoz, smeštaj i ishranu. Od kandidata za posao traži se radno iskustvo od dve godine i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Oglas je otvoren do 18. novembra.

„Mikron“ DOO iz Novog Sada traži jednog metalostrugara za rad u Zrenjaninu. Radni odnos je na neodređeno vreme, a kandidat treba da ima šest meseci radnog iskustva.

ZTR „Vagar Milan“ otvorio je oglas za zapošljavanje elektroničara – servisera vaga. Potrebne su dve godine radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Rad je terenski, a predviđeno je i mesec dana probnog rada.

DOO „Carnelian“ iz Bačkog Jarka oglasio je potrebu za četvoro radnika za građevinske radove na telefonskim mrežama. Radni odnos je na određeno, a od kandidata se ne traži radno iskustvo. Mesto rada je Zrenjanin.

Podeli članak
sinovoz
FAM