• OVDE MOŽETE PROČITATI VIŠE OD DESET OGLASA ZA POSAO

    ZRENJANIN – DOO „Prva linija“ iz Zrenjanina zapošljava 50 radnika na radnom mestu izrađivač gornjih delova obuće. Potrebno je tri meseca radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.     „Borets servise Serbia“ DOO iz Zrenjanina traži jednog elektromontera sa šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Probni rad je dva meseca. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVDE MOŽETE PROČITATI VIŠE OD DESET OGLASA ZA POSAO

    ZRENJANIN – DOO „Prva linija“ iz Zrenjanina zapošljava 50 radnika na radnom mestu izrađivač gornjih delova obuće. Potrebno je tri meseca radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

     

    „Borets servise Serbia“ DOO iz Zrenjanina traži jednog elektromontera sa šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Probni rad je dva meseca. Oglas je otvoren do 20. maja.

     

    AD „Metanolsko sirćetni kompleks“ Kikinda raspisao je oglas za internog revizora, koji mora biti diplomirani ekonomista sa licencom ovlašćenog internog revizora. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Kikinda.

     

    Upravni odbor Predškolske ustanove Zrenjanin raspisao je konkurs za izbor direktora na period od četiri godine. Konkurs je otvoren do 3. maja.

     

    Restoran „Točak 023“ zapošljava jednog konobara. Radno iskustvo kandidata nije bitno, a posao je na neodređeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin. Radi se smenski, uz obezbeđenu ishranu.

     

    Poslodavac SZTR „Goran“ traži autoelektričara sa radnim iskustvom od najmanje šest meseci. Posao je na neodređeno vreme, mesto rada je Zemun, obezbeđena je ishrana, a probni rad je tri meseca.

     

    Firma „Tecnostrutture“ DOO iz Zrenjanina zapošljava poslovnog sekretara. Potreban je 4. stepen obrazovanja, radno iskustvo nije bitno, a mesto rada je Zrenjanin. Posebni uslovi su posedovanje vozačke dozvole B kategorije, osnovno informatičko znanje, viši ili konverzacijski nivo znanja engleskog i italijanskog jezika. Posao je na određeno vreme.

     

    U kompaniji „Gomex“ i dalje je otvoren oglas za prijem u radni odnos pet prodavaca – kasira. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    U Osnovnoj školi „Branko Radičević“ iz Čente raspisan je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika nemačkog jezika, na određeno vreme sa 67 posto radnog vremena. Konkurs je otvoren do 26. aprila.

     

    Frizersko kozmetički salon „Bella 023“ zapošljava dva radnika na radnom mestu muško – ženski frizer i kozmetičar. Potrebno je šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin zapošljava jednog šefa računovodstva, na određeno vreme. Oglas ističe 28. aprila.

     

    Dom zdravlja Sečanj zapošljava dva diplomirana farmaceuta, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

     

    Poslodavac „LET S GO – Samostalna radnja za davanje časova stranih jezika“ zapošljava jednog nastavnika engleskog jezika, na određeno vreme.

     

    Još oglasa za posao možete pronaći ovde.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija