• OVDE MOŽETE PROČITATI AKTUELNE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Do popune radnih mesta otvoren je oglas u zrenjaninskoj firmi „O&M inženjering group“ DOO, za zapošljavanje šest bravara montera. Od kandidata se uz odgovarajuću struku traži i 36 meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i diplomiranog građevinskog inženjera, diplomiranog mašinskog inženjera, kao i radnika u finansijskoj operativi, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – Do popune radnih mesta otvoren je oglas u zrenjaninskoj firmi „O&M inženjering group“ DOO, za zapošljavanje šest bravara montera.

    Nacionalna služba za zapošljavanje

    Od kandidata se uz odgovarajuću struku traži i 36 meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i diplomiranog građevinskog inženjera, diplomiranog mašinskog inženjera, kao i radnika u finansijskoj operativi, sa 12 meseci radnog iskustva, i jednog referenta nabavke sa dve godine radnog iskustva.

    Picerija „Pino“ traži dva majstora za izradu pica. Šansu za posao imaju nezaposleni sa diplomom pripremača pica, pomoćnog kuvara ili kuvara jednostavnih jela. Radno iskusvo nije bitno, a probni rad je šest meseci. Posao je na određeno vreme, radi se u smenama, a obezbeđena je ishrana.

    Ugostiteljska radnja „Kod Pink Pantera“ ima upražnjeno mesto roštiljdžije. Radi se u Zrenjaninu, u smenama, a obezbeđena je ishrana. Potrebno je godinu dana radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

    Poslodavac SR „NB dom“ raspisao je oglas za dva pomoćna građevinska radnika, a obrazovanje kandidata je nebitno, dok je poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Radni odnos je na određeno vreme, a mesto rada Zrenjanin i okolina. Ista firma zapošljava i dva zidara, takođe na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno.

    A 31. januara ističe konkurs za zapošljavanje dispečera – specijaliste organizacije međunarodnog transporta, u zrenjaninskoj firmi „B&K family“ DOO. Od kandidata se traži da je diplomirani inženjer saobraćaja, da ima dve godine radnog iskustva, vozačku dozvolu B kategorije, osnovna informatička znanja i viši ili konverzacijski nivo znanja engleskog jezika. Posao je na određeno vreme.

    U Republičkom javnom pravobranilaštvu upražnjeno je mesto administrativnog radnika, a oglas je otvoren do popune radnog mesta.

    „Borets servis Serbia“ DOO raspisao je oglas za zapošljavanje HSE menadžera. Oglas je otvoren do 18. februara, posao je u Zrenjaninu i na određeno vreme. Uz fakultetsku diplomu traži se i znanje ruskog jezika i poznavanje rada na računaru, a radno iskustvo nije bitno.

    Više informacija o svim ovim oglasima možete pronaći u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]