• OVAJ STAN JE UREĐEN NA POSEBAN NAČIN (FOTO)

    Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ vašoj pažnji ove nedelje preporučuju jednoiposoban stan na Bagljašu.     Stan je veoma zanimljiv. Uređen je na vrlo poseban način i vidi se da u njemu živi neko ko ne voli stereotipe.   U periodu od 10 godina, koliko je u vlasništvu sadašnjeg prodavca, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVAJ STAN JE UREĐEN NA POSEBAN NAČIN (FOTO)

    Agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“ vašoj pažnji ove nedelje preporučuju jednoiposoban stan na Bagljašu.

     

     

    Stan je veoma zanimljiv. Uređen je na vrlo poseban način i vidi se da u njemu živi neko ko ne voli stereotipe.

     

    U periodu od 10 godina, koliko je u vlasništvu sadašnjeg prodavca, prepravljan je dva puta, što znači da je moguće od njega napraviti raspored po želji novog kupca.

     

    Stan ima 43 kvadrata i veliku terasu.

     

     

    Sadašnji prostor je tako urađen da je dnevna soba zajedno sa trpezarijom i radnim delom kuhinje, a spavaća je veća i iz nje se izlazi na terasu.

     

    Kupatilo je komotno, ima ugradnu sedeću kadu i ono što je još interesantno i ne tako često – prirodnu ventilaciju, odnosno mali prozor.

     

     

    U stanu su na prozorima postavljene roletne.

     

    Jedina mana ovog stana je što se nalazi na V spratu u zgradi bez lifta.

     

     

    Cena stana je 22.000 evra. Uknjižen je, može se kupiti stambenim kreditom, a može i zamena za garsonjeru u zgradi sa doplatom vlasniku ovog jednoiposobnog stana. Lokacija za zamenu isto Bagljaš.

     

    Za više inormacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 506 i 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija