Ekonomija Vesti Zrenjanin

Ova kuća na Bagljašu može biti veoma zanimljiva kupcima (Foto)

tržište nekretnina

U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo jednu posebnu kuću na Bagljašu.

 

Kuća ima dve stambene jedinice na jednom placu. Novija kuća se nalazi u dvorištu, dok je stariji objekat, zidan 60-tih godina prošlog veka, do ulice.

 

Ova kuća je posebno zanimljiva zbog lokacije.

 

Nalazi se u naselju Bagljaš, i to u neposrednoj blizini Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš”.

 

U prizemlju novijeg objekta se nalazi prostran dnevni boravak koji je spojen sa trpezarijom i kuhinjom. Unutrašnjim drvenim stepeništem se penje na sprat koji se sastoji od tri spavaće sobe. Na spratu se nalazi i kupatilo.

 

Ulična kuća se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje sa trpezarijom. Kupatilo je sa ugradnom kadom. Kroz kuću je razvučeno centralno grejanje.

 

U listu nepokretnosti je upisana kvadratura koja je manja nego što je u prirodi, pa je zato podnet zahtev za legalizaciju svih preostalih neupisanih objekata koji se nalaze na parceli.

 

Cena kuće na Bagljašu je 48.000 evra.

 

Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

 

Posetite sajt gsigma.rs

 

U nastavku pogledajte kako izgleda ova nekretnina.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM