• Ova firma je dobila 5,8 miliona dinara za otvaranje novih radnih mesta

    Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević uručiće u petak, 9. novembra, ugovore korisnicima koji su ostvarili pravo na konkursu za dodelu bespovratnih sredstava za otvaranje novih radnih mesta povezanih sa realizacijom investicionog projekta, koji sprovodi Pokrajinska vlada preko Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.   Ugovori će biti uručeni u prostorijama Razvojne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ova firma je dobila 5,8 miliona dinara za otvaranje novih radnih mesta

    Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević uručiće u petak, 9. novembra, ugovore korisnicima koji su ostvarili pravo na konkursu za dodelu bespovratnih sredstava za otvaranje novih radnih mesta povezanih sa realizacijom investicionog projekta, koji sprovodi Pokrajinska vlada preko Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

     

    Ugovori će biti uručeni u prostorijama Razvojne agencije Vojvodine u Novom Sadu, a događaju će, kako je najavljeno iz Pokrajinske vlade, prisustvovati i pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić.

     

    Kako saznaje informativni portal zrenjaninski.com, na spisku 17 vojvođanskih firmi koje su dobile sredstva na ovom konkursu, nalazi se i jedna iz srednjeg Banata.

     

    U pitanju je preduzeće „Unitexbnb“ iz Novog Bečeja koje je na konkursu od Pokrajine dobilo nešto više od 5,8 miliona dinara za otvaranje novih radnih mesta.

     

    Kako se navodi u zvaničnim podacima Agencije za privredne registre, „Unitexbnb“ je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet tekstilne konfekcije. Firma je osnovana početkom oktobra 2017. godine.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija