Ekonomija YTOP

OTVORENA NOVA NIS PETROL BENZINSKA STANICA (FOTO)

nis-petrol-benzinska-stanica

ZRENJANIN – Nova NIS Petrol benzinska stanica svečano je otvorena danas u Zrenjaninu, u ulici Beogradski put bb. Reč je o NIS Petrol maloprodajnom objektu “Zrenjanin 2”, koji je kompanija NIS rekonstruisala na mestu postojeće benzinske stanice u okviru projekta razvoja i modernizacije svoje maloprodajne mreže.

 

nis petrol benzinska stanica

 

Svečanom otvaranju NIS Petrol benzinske stanice “Zrenjanin 2” prisustvovali su predstavnici kompanije NIS i gradski zvaničnici. Crvenu vrpcu su svečano presekli direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a Branko Radujko i zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac.

 

Savremena NIS Petrol benzinska stanica u Zrenjaninu izgrađena je u skladu sa najstrožijim svetskim tehničkim i ekološkim standardima, raspolaže modernom opremom i dvostranim multipleks aparatima za točenje goriva, a kupcima su 24 sata na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta proizvedena u domaćoj Rafineriji nafte Pančevo, kao i bogat izbor robe široke potrošnje.

 

 

Prve količine goriva na modernizovanoj NIS Petrol benzinskoj stanici “Zrenjanin 2”, kao donacija NIS-a, natočene su u vozilo Doma zdravlja u Zrenjaninu.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • I ovo je izgrađeno od našeg novca /opljačkanog/, a svi su veseli i srećni, a pogotovu veliki stručnjak Santovac!

sinovoz
FAM