Ekonomija

OTVORENA JOŠ JEDNA PRODAVNICA “GOMEX”-A U SUBOTICI

SUBOTICA – Subotica je od petka, 24. juna, bogatija za još jedan GOMEX-ov maloprodajni objekat. Nova prodavnica, peta po redu u ovom gradu, nalazi se u naselju Prozivka, na adresi Nade Dimić 7. Radno vreme prodavnice koja će poslovati pod nazivom “Prozivka” je svakog dana od 7 do 22 sata, a raspolaže odeljenjem svežeg voća i povrća i sa preko 4.000 drugih artikala.

gomex-subotica

Brojni potrošači su već u ranim jutarnjim časovima počeli da se okupljaju ispred objekta, sa nestrpljenjem iščekujući momenat početka rada prodavnice.

“Uz brojne akcije i popuste koji su pratili početak rada novog objekta GOMEX-a u Subotici, podršku su nam pružili i dobavljači kroz organizaciju promocija i degustacija. Na samom otvaranju, promociju svoje knjige održao je poznati TV voditelj Bora Otić uz pratnju subotičkih tamburaša, dok je celokupan događaj bio i medijski lepo propraćen”, saopšteno je iz kompanije “Gomex” i navedeno da su reakcije prvih kupaca u novootvorenoj “Prozivci” izuzetno pozitivne, a da je najveći deo njih posebno interesovanje iskazalo za robne marke kompanije GOMEX, kao i za loyalty program “Kasica Brojalica” po kojem je ovaj trgovinski lanac takođe poznat širom Subotice i okoline.

gomex

gomex

Podeli članak
sinovoz
FAM