• Otvoren stečaj nad firmom koja od imovine ima samo potraživanja!

    Privredni sud u Zrenjaninu doneo je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad preduzećem „Promilch Palatinus“ u likvidaciji iz Novog Miloševa, saznaje portal zrenjaninski.com. Za stečajnog upravnika je imenovan Tihomir Panić iz Kikinde.   Stečaj je uveden na predlog samog stečajnog dužnika, koji je naveo da je nad ovom firmom otvoren postupak likvidacije, da su u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvoren stečaj nad firmom koja od imovine ima samo potraživanja!

    Privredni sud u Zrenjaninu doneo je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad preduzećem „Promilch Palatinus“ u likvidaciji iz Novog Miloševa, saznaje portal zrenjaninski.com. Za stečajnog upravnika je imenovan Tihomir Panić iz Kikinde.

     

    Stečaj je uveden na predlog samog stečajnog dužnika, koji je naveo da je nad ovom firmom otvoren postupak likvidacije, da su u tom postupku prijavljena potraživanja u ukupnom iznosu od 374.441 dinar, kao i da jedinu imovinu firme „Promilch Palatinus“ čini potraživanje prema dužniku „Koncern Farmakom MB“ iz Šapca, nad kojim je, u međuvremenu, takođe uveden stečaj.

     

    Privredni sud u Zrenjaninu je pozvao poverioce novomiloševačkog preduzeća da u narednih 90 dana prijave svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]