• Otvoren prethodni stečajni postupak u preduzeću „Vojvodinaput“

    Ljiljana Popov, sudija Privrednog suda u Zrenjaninu, donela je rešenje o otvaranju prethodnog stečajnog postupka za zrenjaninsko preduzeće „Vojvodinaput“.   Zahtev za pokretanje stečaja podnela je AIK banka, koja će morati da uplati 2,2 miliona dinara kao predujam za stečajne troškove.   Ročište na kom će se raspravljati o tome da li postoje uslovi za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvoren prethodni stečajni postupak u preduzeću „Vojvodinaput“

    Ljiljana Popov, sudija Privrednog suda u Zrenjaninu, donela je rešenje o otvaranju prethodnog stečajnog postupka za zrenjaninsko preduzeće „Vojvodinaput“.

     

    Zahtev za pokretanje stečaja podnela je AIK banka, koja će morati da uplati 2,2 miliona dinara kao predujam za stečajne troškove.

     

    Ročište na kom će se raspravljati o tome da li postoje uslovi za otvaranje stečaja zakazano je za 30. oktobar, a za privremenog stečajnog upravnika imenovan je Slobodan Sudarov iz Kikinde.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]