• Ostalo još nekoliko slobodnih mesta za učešće na manifestaciji Zrbiznet

    Pripreme za drugu po redu međunarodnu privrednu manifestaciju ZRBIZNET, koju organizuju Grad Zrenjanin, Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zrenjanin, Opšte udruženje preduzetnika i Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, u završnoj su fazi.   Da podsetimo, tema ovogodišnje manifestacije je „Pokreni se“, inspirisana odlukom Vlade Srbije da podrži novoosnovana preduzeća.   Glavni cilj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ostalo još nekoliko slobodnih mesta za učešće na manifestaciji Zrbiznet

    Pripreme za drugu po redu međunarodnu privrednu manifestaciju ZRBIZNET, koju organizuju Grad Zrenjanin, Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zrenjanin, Opšte udruženje preduzetnika i Unija
    poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, u završnoj su fazi.

     

    Da podsetimo, tema ovogodišnje manifestacije je „Pokreni se“, inspirisana odlukom Vlade Srbije da podrži novoosnovana preduzeća.

     

    Glavni cilj manifestacije je podizanje ukupnog kvaliteta rada i uslova za život u zajednici i promocija privrede srednjeg Banata.

     

    Specifični ciljevi su privlačenje što većeg broja izlagača iz Srbije i inostranstva, čime bi se obezbedilo da svi učesnici i posetioci, u svojoj oblasti interesovanja, pronađu mogućnost za sklapanje novih poslova, ujedno i uspešnije i kvalitetnije obavljanje poslova iz svoje delatnosti. Zatim, podizanje kapaciteta top-menadžera, zaposlenih i nezaposlenih kroz organizovanje IT i drugih obuka, kao i prezentacija o mogućnostima za unapređenje poslovanja i međuljudskih odnosa.

     

    Ciljevi će biti realizovani kroz nekoliko glavnih aktivnosti, a izdvajamo besplatne obuke i radionice za privrednike i građanstvo (o digitalizaciji, komunikaciji i slično). Postoji mogućnost organizovanja B2B sastanaka sa najuspešnijim privrednicima iz različitih regiona Srbije.

     

    ZRBIZNET će se održati od 20. do 22. septembra u zrenjaninskoj hali Medison.

     

    Organizatori napominju da je ostalo još nekoliko slobodnih mesta, pa pozivaju privrednike da se prijave.

     

    O uslovima učešća ili prijavljivanja moguće je saznati više na OVOM SAJTU ili na telefon 063 893 26 83.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]