Ekonomija

Osnovne i srednje škole traže nastavno osoblje i druge radnike

upisni rok
Foto: Pixabay

Osnovna škola „2. oktobar“ Zrenjanin traži referenta za pravne, kadrovske i administrativne poslove, na određeno vreme. Ista škola zapošljava i nastavnika muzičke kulture, za nastavu na srpskom jeziku, sa normom od 30 posto.

 

Medicinska škola Zrenjanin zapošljava nastavnika ginekologije sa negom, na određeno vreme, sa 15 posto radnog vremena. Škola traži i nastavnika zdravstvene nege, na određeno vreme, sa normom od 57,86 posto. Raspisan je oglas i za nastavnika akušerstva sa negom, na određeno vreme, sa 27,14 odsto radnog vremena. Kontakt telefon je 533 270.

 

Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina objavila je oglas kojim traži bibliotekara, na određeno vreme, sa 50 posto radnog vremena. Škola traži i nastavnika tehničkog obrazovanja i tehnike i tehnologije, na određeno vreme sa 60 posto radnog vremena, radi zamene odsutne radnice. Kontakt telefon je 548 820.

 

Osnovna škola „Dr Boško Vrebalov“ Melenci traži domara – majstora održavanja, sa 50 posto radnog vremena, na određeno vreme, do kraja školske 2018/19. godine.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.