Ekonomija Vesti Zrenjanin

Osnovna i srednja škola „9. maj“ raspisala više oglasa za zapošljavanje

osnovna i srednja škola 9. maj

Osnovna i srednja škola „9. maj“ iz Zrenjanina raspisala je veći broj oglasa za zapošljavanje na raznim radnim pozicijama.

 

Školi je potreban defektolog – nastavnik u posebnim uslovima, za korektivno stimulativne vežbe – vežbe reedukacije psihomotorike-podrška, sa 20 posto radnog vremena, u osnovnim školama u Ečki i Stajićevu, na određeno vreme. Za rad u izdvojenom odeljenju u Stajićevu potreban je i defektolog – nastavnik u kombinovanom odeljenju od četiri razreda u posebnim uslovima – sa odeljenjskim starešinstvom, sa 80 posto vremena, na određeno vreme.

 

Pročitajte još: NOVO: Danas u Zrenjaninu raspisana dva konkursa za posao

 

Objavljen je i oglas za prijem na određeno vreme defektologa – nastavnika u posebnim uslovima, za korektivno stimulativne vežbe – vežbe reedukacije psihomotorike, sa 50 posto radnog vremena, i nastavnika predmetne nastave u posebnim uslovima – u području rada Tekstilstvo i kožarstvo – predmet Tehnologoja šivenja obuće. Radni odnos je sa 10 posto radnog vremena, kao i kod predmeta Poznavanje materijala i predmeta Mašine i alati.

 

Škola traži i nastavnika predmetne nastave sa odeljenskim starešinstvom u posebnim uslovima – u području rada Mašinstvo i obrada metala – predmeta Osnove mašinstva sa 20 posto radnog vremena, i predmeta Materijali i obrada metala sa 30 odsto radnog vremena i predmeta Tehnologija rada sa 40 posto radnog vremena. Sva tri radna mesta su na određeno vreme.

 

Pročitajte još: Muško – ženski frizerski salon „BeautyBoxZr“ raspisao oglas za posao

 

Posla na određeno vreme ima i za defektologa – nastavnika sa odeljenskim starešinstvom u posebnim uslovima – razredna nastava u prvom obrazovnom ciklusu, kao i za nastavnika matematike u posebnim uslovima, sa 22,22 posto radnog vremena.

 

Oglas je raspisan i za nastavnika praktične nastave u posebnim uslovima – u području rada Tekstilstvo i kožarstvo, sa polovinom radnog vremena i na određeno vreme.

 

Osnovna i srednja škola „9. maj“ traži i spremačice

 

Škola traži i kuvara/poslastičara, nastavnika praktične nastave u posebnim uslovima u području rada Trgovina, ugostiteljstvo i turizam, nastavnika matematike sa odeljenjskim starešinstvom u posebnim uslovima u srednjem obrazovanju i vaspitanju, zatim tri defektologa – nastavnika u celodnevnoj nastavi u posebnim uslovima.

 

Potreban je i defektolog – nastavnik u kombinovanom odeljenju od četiri razreda u posebnim uslovima – sa odeljenjskim starešinstvom – na mađarskom nastavnom jeziku. Mesto rada je izdvojeno odeljenje škole u Stajićevu.

 

Oglašena je i potreba za zapošljavanjem tri defektologa – nastavnika sa odeljenjskim starešinstvom u posebnim uslovima, za razrednu nastavu u prvom obrazovnom ciklusu, zatim  dva defektologa – vaspitača u razvojnoj grupi i dva defektologa – nastavnika u posebnim uslovima – korektivno stimulativne vežbe – logopedske vežbe – podrška.

 

Otvoren je konkurs i za tri defektologa – nastavnika u posebnim uslovima – korektivno stimulativne vežbe – vežbe reedukacije psihomotorike – podrška, kao i za nastavnika engleskog jezika nastave u posebnim uslovima i nastavnika italijanskog jezika u posebnim uslovima.

 

Škola zapošljava i tri čistačice.

 

Više informacija možete da dobijete u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM